Dripp, dropp – dagen i bilder

Troligen helt typiskt marsväder. Minus fem grader på dagen, klarblå himmel, sol. ”Oh, vad vackert” sade jag högt för mig själv då jag rattade bilen längs Strandvägen. Skulle handla till mamma i dag, men kör sällan bara två kilometer med bilen. Tar en lite längre runda för att motorn ska bli varm.

Efter de vanliga torsdagsrutinerna med tidningen hade jag ett möte på Bistro Kronan. Diskuterade bland annat läsarresan som går till Österlen i Sverige i sommar och sedan via Köpenhamn till norra Tyskland.

Tavlan i bakgrunden har målats av vår lokala konstnär Kristina Elo.

Eftermiddagsbelysning, vackert motljus i tulpanerna på bordet, i växterna och i glasprodukterna på fönsterbrädet.

Jag känner mig tillfreds för att jag blivit bättre på att sätta gränser. Håller ledigt kvällar och veckoslut. Jobbet blir gjort ändå. På ett lite annat sätt än förr, och vissa saker skippas helt enkelt. Jobbet är en stor del av mitt liv, viktigt och roligt. Men hela livet får inte präglas av enbart jobb 🙂

11 reaktioner på ”Dripp, dropp – dagen i bilder

 1. Vilken fin bild, den första alltså. Vår är i luften trots fem minusgrader. Men tänk vad en klarblå himmel kan göra för stämningen. Ingen sol här inte, tack och lov ingen mer snö heller – än så länge vill säga.
  Tavlan är helt i min smak:-)
  Skoj med läsarresan till Österlen och vidare till Danmark och norra Tyskland – förutsatt man gillar bussresor vill säga. Hur stort är intresset av dina läsare?

  1. Ja, solen gör underverk, verkligen 🙂
   Ett trettiotal har anmält sig, resan blir av!
   Det ska bli spännande, för det var ju tre år sedan jag reste.
   Hur packar jag? Hur ska det gå? 😱😂
   Ja, JAG gillar att åka buss – och det tror jag att de andra också gör, annars hade de väl inte anmält sig 🙂

 2. Österlen är så vackert och när jag bodde i Malmö besökt jag ofta de små byarna. Gjorde en resa dit för några år sedan.
  Blir så glad att du lärt dej ta litr ledigt och tänka på dej själv.
  Kramar från oss

  1. Nu får vi hoppas att jag lyckas hålla fast vid mina arbetstider och att jag vet att jag har rätt att vara ledig.
   Världen, och tidningen, blir aldrig klar – hur mycket jag än sliter.
   Kram!

 3. Visst är de där marsdagarna med klarblå himmel otroligt fina. Så har vi också haft det i dag.
  Dina tulpaner åldras vackert!
  Kram, Ingrid

  1. Det dröjde 60 år… Något tag genom åren fram till dessa dagar har jag ju gjort tafatta försök att jobba mindre, tänka mer på mig själv, lite vardagsmotion, gott att äta, riktiga vänner. Men så har jag åter tappat bort mig själv.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.