Sol, promenader, praliner och ost åt folket!

Delade upp arbetsdagen i dag så att den började med tre timmar administration och mejlhantering. Sedan hade jag massage. Efter den angenäma behandlingen gick jag till Bistro Kronan för att köpa holländsk ost, fikonmarmelad och praliner. Därefter gick jag hem, hade promenaden för dagen då avklarad.

Tog bilen, åkte ut till Hardom Bröd för att köpa lokalt lantbröd. Sedan en sväng via Galleri Emelie (bilden) vid Saltbodtorg. Tyvärr missade jag Anette Sundströms utställning No filter, den hade slutat den 4 mars. Men den hade haft många besök. Köpte istället två stora vykort av Kristina Elo som är konstnär och mamma till Mimosa Elo som har inramningsverksamhet i anslutning till galleriet.

Kråkan, räven, haren och många andra härliga figurer, fina stilleben och tavlor, har Kristina skapat längs åren. Jag gillar kråkan som sitter och käkar pajer, bullar eller vad det nu må vara och dricker saft eller en har en drink framför sig 😍

Fortsatte jobba lite då jag kom hem, men brukar försöka hålla tempot nere kring fem timmar på fredagarna.

Fick i dag ihop 3500 steg och på mars månads tio första dagar är jag redan uppe i totalt 36 018 steg. Det bådar gott för att jag ska kunna komma upp till över 100 000 på en månad, för första gången sedan jag började promenera i oktober. I dag var det dag 161 på raken💪!

Så vad gör jag nu? Har ätit en pralin. Högg nyss in på osten och marmeladen. Köpte ett Sauvignon Blanc vin så den flaskan öppnas också snart.

Njuter av livet och det vackra vårvädret! Vy från promenaden, Karlskronabulevarden, då jag gick hem från massagen.

14 reaktioner på ”Sol, promenader, praliner och ost åt folket!

 1. Vilken varierad dag. Låter mycket trevligt. Gläds av att läsa om det du gör för att visa självuppskattning. Massage, rörelse, något gott att äta & dricka.
  Låter som en fin start på helgen Carita.

 2. En fin fredag med massage och promenad. Nu blev jag sugen på fikonmarmelad och ost så det blir inköp nästa gång jag är i stan.
  Härliga bilder med vår ljuset.
  Kramar från oss

 3. Vi har också köpt holländsk ost (ordentligt lagrad Gouda) hos ”Holländaren” i Lagos. En butik som har allt sånt där som inte normalt finns i Portugal. Praliner, ost och vin, det blir en perfekt fredag det .)

 4. En väldigt njutbar fredag måste jag säga. Bra där! Så kul att unna sig roliga saker. Det är vi såååå värda. Det är ju ingen annan som skämmer bort oss.
  Den dör kråkan med kronan verkar vara en återkommande ”karaktär” i konstnärens verk. För visst satt den på en trappa i en tavla för några dagar sedan…

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.