Glad måndag 18-04-2024

Efter en ganska kämpig dag på jobbet kändes det skönt att komma ut en stund i friska luften och få skjuts av syrran till Tokmanni. Jag behövde lite allt möjligt från toapapper till ljus och rengöringsdukar för glasögonen. På pappersavdelningen möttes jag av de här klisterbilderna, som slutligen gjorde min måndag glad!

Och eftersom det varit blåsigt och kallt ute tycker jag att den här bilden med en vits från Året Runt kan passa som en bonusbild.

Andra bloggare som ofta eller ibland är med i Glad måndag hittar du länkar till i detta gamla inlägg. Är du med ibland, men finns din blogg inte med bland länkarna? Meddela mig så matar jag in dig där!

12 reaktioner på ”Glad måndag 18-04-2024

  1. Så söta klistermärken med Påskmotiv. Gissar att du skriver ett antal påskkort och då kommer de väl till pass. Blåst – check, svinkallt – check! Men solen sken i alla fall:-)

  2. Precis sådana klistermärken finns med i min dagbok. Jag gillar dem också. Dessutom finns varje vecka en ”veckans mening”. Den här veckan: ”Kaffet är defekt. Jag är fortfarande trött”. 😊 Jag kan också bli glad över smågrejer och tur är väl det.
    Kram🤗

    1. Hahaa, ja – det kan vara kaffets fel också 🙂
      Klistermärken gör mig alltid glad, barnasinnet har vi kvar!
      Och att kunna glädjas över småsaker är viktigt.
      Kram!

  3. Det var glada stickers! Här är det svårt att hitta det, kom på att jag nog ska gå in på Tiger och se vad de har, nästa gång jag är i Algarve alltså 🙂 Ha en fin tisdag också!

    1. Det verkar vara som att vykort och stickers inte är så eftertraktade överallt längre. Lyckligtvis har vi ännu i Lovisa kvar en välförsedd bokhandel.
      Och stickers säljs också i en del dagligvaruaffärer 🙂

  4. Klistermärken med påskmotiv är inte fel alls, helt rätt.
    En glad måndag får man ju ha ibland, absolut.

    Ha nu en lika bra tisdag. ✌️🙏

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.