Skyltsöndag den 5 maj 2024

Sitter i bilen och vilar benet medan Pia för tomflaskor till returapparaten och sedan gör uppköp i S-Market. Här syns ju många skyltar, men lite motljus blev det.

Och på den andra bilden syns en liten skylt med texten OHO! Kännetecknar Tokmanni som är en lågpriskedja, kunden blir liksom så överraskad av priserna att hon eller han utropar ”åhå!”.

Blomstren har anlänt men jag kunde låta bli att köpa något i dag. Ska ta pelargonerna från torget eller från en blomsteraffär där jag genom tiderna alltid hittat fina exemplar.

Det är roligt att komma ut då och då, säger jag ungefär som en gammal tant 😂 Benet har börjat hålla bättre, men så fort som jag gör de här längre turerna med besök i Tokmanni och Lidl frestade det på så pass att jag inte längre klarade att gå i S-Market.

Mutta kyllä se siitä, som man säger på finska. ”Det ordnar sig med tiden” är en ungefärlig översättning.

Härliga Skyltsöndag förvaltas av bloggvännen BP. Titta in hos henne, så får du se fler skyltar men också andra intressanta inlägg!

10 reaktioner på ”Skyltsöndag den 5 maj 2024

  1. Ja, och så finns det ju en prisskylt med också – på andra bilden alltså. Kan konstatera att hortensior kostar lika mycket l Lovisa som i Täby.

    Alltid bra att ha kompisar/familj som skjutsar en till olika ställen när man själv är aningen off. Hoppas verkligen att ditt knä ta ett steg i rätt riktning nu.

    Stort tack för att du skyltar och länkar:-)

    1. Ja, det blir väl cirka 180 svenska kronor? Men fina är dom.
      Hör ändå inte till dem jag köper till balkongen. Jag vill ha pelargoner, som en kompis kallar ”mormors blommor” 🙂
      Jo, tacksam för vännerna! Och så har jag lånebil ibland – allt ordnar sig bara man inte har bråttom.

  2. Så fina de är, hortensiorna, men jag har svårt att få dem att överleva! Lite lättare med pelargoner. Så härligt att vi går mot varmare tider! Krya på benet!

    Ha en fin start på veckan!

  3. Härligt inlägg med otroligt vackra Hortensior 😀

    Även vi har några billiga kedjor hos oss där man kan fynda otroligt billiga saker, i vissa mån även blommor som är otroligt billiga på olika veckor.

    Ha en fin vecka! 😀

  4. Är det en djuraffär månne där bredvid SMarket? Liknar logon som finns i Sverige för Arken Zoo. Skönt att det går framåt med benet, men trist när det blir takapakkia lite nu och då. Ha en skön majvecka, här har våren tagit paus…Kram från pörtet

    1. Ja, Musti & Mirri är en djuraffär, kanske främst med inriktning katter och hundar men jag tror där finns mycket annat också 🙂
      Bra uppfattat av dig! Kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.