Har man VINTERsemester, så…

… ska det vara vinter. I morse vaknade jag till denna syn. Ett snötäcke på ungefär fem centimeter. Så rent och vackert
i solskenet. Somliga människor blir arga och besvikna, gormar och svär över snöarbetet som aldrig tar slut och över våren som kom av sig. Är nu inte det helt onödigt? Att egga upp sig över sådant som man inte kan göra något åt. Varför inte bara njuta i stället? Så gjorde i alla fall jag. Av utsikten och av frukosten. Läste Hufvudstadsbladet långt över en timme. Till exempel den intressanta essän om pengarnas betydelse.

5 reaktioner på ”Har man VINTERsemester, så…

  1. Håller med dig! Visst är det härligt när våren närmar sig, men vi är ju ändå bara i mars så jag tycker att det är helt okej med snö ännu. Inte tycker jag man skall behöva slösa energi på att vara arg över snön som kommer, vi kan ändå inte påverka vädret.

  2. Kan ha varit en intressant essä!

    Sv: Tacos är oxå hur gott som helst! 🙂 första halvan av dagen idag var inte lika rolig. Tror det blev ett vinglas för mycket.. Men repade mej snabbt och spenderar dagen i jobb 🙂 hoppas du haft en skön söndag!

  3. Så vackert 🙂 Nu fick jag en liten längtan till vinterhalvåret igen. Det är så otroligt vackert ute när det ser ut så där och solen skiner 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.