Det finns en god tanke, en idé…

Jag är inte speciellt bra på att baka. Har försökt många gånger. På bilden, i receptet, ser bakverken så fina ut. Men vad kommer ut ur ugnen då jag bakat? Olika slags missfoster. En gång lyckades jag baka en rulltårta, stjälpa upp den på sockrat papper och allt. Men då fyllningen lades på och tårtan skulle rullas ihop… då blev det Grande Katastrofe!
Kanske det skulle hjälpa om jag samtidigt som jag bakade sjöng ”‘I´m just a soul whose intentions are good. Oh Lord, please don’t let me be misunderstood”.

Om bakverken tillsvidare bara utgör en tanke har jag i alla fall kommit till skott med en del jobb inför min 50-års fest.

6 reaktioner på ”Det finns en god tanke, en idé…

  1. Ett litet rulltårtstips kan jag komma med. Dela den uppstjälpta tårta i två och lägg grädde, sylt, frukt eller vad du nu vill emellan och dekrora vackert utanpå. Lika gott som rulltårtan, men betydligt lättare att göra! 🙂
    Men sjutton, nu fick du mej att börja längta efter drömtårta med riktig smörkräm i…

    1. Det var en sådan jag försökte baka för ett år sedan – drömtårta med smörkräm…
      Den gick nog att äta, den var god också men inte vacker på nåt sätt 🙂

  2. Ursäkta skrivfelen i kommentaren ovan. ARGH! Måste lära mig att läsa igenom först innan jag klickar på Skicka kommentar. Men du förstår hoppeligen vad jag menar! 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.