Hälsningar från Estelle på Haga!

Tyvärr såg vi inte sessan Estelle men Guuben åt en bakelse med hennes namn. Vi har alltså varit i Sverige och vår ciceron förde oss till Haga slottspark där vi bland annat besökte Fjärilshuset. Mer bilder därifrån får ni se i morgon!

Nordens Venedig kallas Stockholm visst också? Det var jättefint väder där på lördag och vi hade dörren till hyttens balkong öppen. Hörde skriken från Gröna Lund där folk åkte i attraktionerna. Kollade alla båtar som tuffade fram och tillbaka. Hur många gånger har man inte sett den här vyn från Viking Line, men ALLTID är det lika härligt att vara i S:holm. Känns nog lite som min andra hemstad. Bodde ju där 1998.

Jag vet, man ska vara anspråkslös, inte skryta – men jag har så svårt att låta bli för vi hade en så härlig hytt. Uppe på elfte däck med egen balkong. Här njöt vi verkligen av utsikten över Stockholms skärgård, både på in- och utresan.

Fler bilder från resan i morgon!

6 reaktioner på ”Hälsningar från Estelle på Haga!

  1. Visst fasen får man skryta..absolut! Nu har jag just läst om dig på: http://www.debutsky.fi/..och sett en bild på dig. Du är ju jättesöt och jag tror att en sån klänning jag har köpt skulle passa ypperligt på dig. Japp..det tror jag:) Fortsatt trevlig söndag till dig.

  2. Skryt på du bara, det är inte fel att känna sig glad och kanske lite lyxig då man får göra något extra som känns roligt. Se lite nya vyer och äta god mat som man sluppit göra ordning själv. Passa på att glädjas över sådant som du gör och vi får glädjas över din lycka och det du visar oss. kram och jag önskar dig fin fortsatt vecka från Kristina

    1. Tack för den här uppmuntrande kommentaren. Jag tycker som du, visst får man ”skryta” lite ibland, då det betyder att man är glad och har njutit av något så som vi gjorde av vår fina hytt.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.