Packat och klart

För att inte torka ut på den långa resan innebandysupporterresan Lovisa-Joensuu-Lovisa behövs vätska. Kudden är bra att ha på hemresan, kanske man då kan få en blund i ögonen. Ipad och trådlöst tangentbord för både jobb och nöje. De små svarta banden med akupunkturknappar hjälper mot åksjuka.

Och har jag inte sagt att han finns överallt, Daniel Craig. Köpte en cocacolaflaska i går och ni tror mig förstås inte, men jag såg inte att Bond var med på flaskan. Innan kassakillen sa ”och där är ju Bond och allt”…
Men inte mig emot, jag kan varken se, äta eller dricka mig mätt på Craig.

7 reaktioner på ”Packat och klart

 1. Du kommer klara av resan galant. Kudde är något jag borde ta med mig på mina bussresor. Men jag missar alltid det vilket min nacke tycker mindre bra om.

 2. Visst är det underbart att använda trådlöst tangentbord ihop med iPad.
  Man känner sig som en riktig datoranvändare utan att vara bunden till det stora datorbordet. Toppenbra och kul!

   1. Fördel ”2”. Man kan läsa (se) bättre än med en iPhone. Jag citerar två som jag spelar Wordfeud med 🙂 Det blir litet ”pluttigt” i en smart telefon.

   2. Jag spelar också Wordfeud, helst Random board på svenska – hittas på mitt namn Carita Liljendahl om du vill utmana – och jepp! klart bäst att spela på iPad!

   3. Jag spelar WF endast med Strict och Standard. Anledningen är att jag tycker att slump och tur har alldeles tillräckligt med utrymme i den ”normala” uppställningen. Det blir då istället t.o.m. utrymme för Swap och taktik (strategi) och poängställningen är jämnare och man blir inte lika hjälplöst efter. Man måste väl föredra att det kan bli kamp ända fram till de sista bokstäverna – det har jag varit med om flera gånger.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.