En bild från min vardag

Tror det här är årets sista deltävling i seglingstävlingen Saltkoppen.
Tror det här är årets sista deltävling i seglingstävlingen Saltkoppen.

Men visst är det fint, en sensommarkväll i Lovisa. Starten har nyss gått i en seglingstävling. Det är nästan vindstilla. Jag knäpper två bilder, med mobiltelefonen. En av dem är jag nöjd med och då kan jag gå tillbaka till glaset med det mousserade vinet 🙂

När jag läser andra bloggar fascineras jag mest av vardagliga bilder. Sådana som knäppts rakt av. Bilder som beskriver något bloggaren fått syn på . Ett djur, en vacker vy i naturen, färger, speglingar, något lustigt eller olustigt, något överraskande, något viktigt eller något trivialt.

Bilder från vardagen helt enkelt.

14 reaktioner på ”En bild från min vardag

 1. Vilken bild!
  Jag skulle också kunna sitta i Lovisa (älskar namnet!) med ett glas vin!
  Verkar underbart!

 2. Så många fina bilder och reportage du producerat om Lovisa nu i sommar. Måste bara komma dit nästa sommar. Det är ju faktiskt min födelsestad, som du vet. Att det är så fint har jag inte förstått förut.

  Tack för alla kommentarer hos mig.

 3. Ja, så sant. Ofta är det spontana och enkla allra bäst. Det finns motiv överallt, bara man stannar och ser.

  Snart är vi inne i september. Motiven kommer att bli färggrannare snart. 🙂

  1. Ja, man ska ju vara snabb. Egentligen borde man gå med kameran i handen hela tiden 🙂
   Tänkte här fotografera starten, innan den gått alltså. Alla båtar var då ”i en klump”. Men jag tror det blev bättre så här ändå, då starten precis har gått.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.