Just det – nyårslöftet!

Jag lovade ju att jag inte ska börja röka och det har jag heller inte gjort 🙂
Och så lovade jag visa lite fler bilder från Lovisa. Konstigt nog tycker jag att jag fotograferat ALLT här, men det har jag ju alls inte gjort.
Blir säkert ändå en del bilder i repris, för jag minns inte vad jag haft med på bloggen sedan starten 2009. Det får ni ha överseende med 🙂

Vårt stadsbibliotek/mediatek.
Vårt stadsbibliotek/mediatek.

Bilden av bibban tog jag när klockan nästan var halv fem på eftermiddagen. Så underbart då ljuset återvänder!

Träd i Kapellparken :-)
Träd i Kapellparken 🙂
En rolig figur på räcket utanför stadens tekniska byrå...
En rolig figur på räcket utanför stadens tekniska byrå…

Något barn kanske saknar sitt mjukisdjur? Eller också är det någon av stadens anställda som tappat maskoten efter sig 😀

17 reaktioner på ”Just det – nyårslöftet!

 1. Bra att du inte börjat röka. Det är så tröttsamt ibland att vara rökare. Men du, gör inget om det blir upprepningar med bilder. Jag har nog också tagit ca 200 bilder av det samma i flera år i Marbella … man glömmer lätt. 😉

  1. Jag har kommit på varför det inte finns så många individer på mina bilder. Det känns ofta mysko att ta upp kameran och fotografera i en liten stad, så jag väntar nog att folk försvinner ur bild 🙂

 2. Fina bilder! Har Finland en bibliotekslag som vi har i Sverige? Den skyddar biblioteken från nedläggningar när politikerna behöver spara pengar.
  Det tar nog inte slut för dig med motiv från stan. Du får gärna ta lite inomhusmiljöer också om du vill och kan. Exempelvis inne i ert bibliotek.

  1. Jag tackar för idén. Klart jag kan fota inne på bibban, ska dit på ett jobb på lördag, måste minnas då! Där är väldigt fint!
   Här har nog bibliotek dragits in så en riktigt liknande lag som ni har verkar vi inte ha, men på nåt sätt har jag för mig att biblioteken ändå är skyddade. Kanske nån av mina läsare vet?

 3. hahaha-ja, jag är glad att du håller dina nyårslöften! Här verkar det som att jag lovat mig själv att ÄTA MER- och det nyårslöftet verkar jag hålla! 😉
  VIlken fin byggnád er bibbla ligger i! Roligt!

   1. jag äter mer av det som är gott! Både nyttigt och onyttigt. Orkar inte längre hålla på med att bekymra mig! SÅ länge man inte behöver betala för 2 säten när man flyger så går det nog bra!

   2. hahaha-nej, jag hoppas slippa!
    MEN, jag har hela livet varit tacksam över saker som jag kan njuta lite extra över och detta har blivit alltmer viktigt nu när jag blivit sjuk. Man uppskattar allting på ett helt annat sätt och vad sjutton spelar ett par kilo hit eller dit för roll! Vem fan tackar en för att man ska springa runt och må dåligt över vikt, utseende eller annat. Nej, det är slut på det nu. Man måste ta för sig och göra det bästa av varje dag! ( OBS! med det menar jag inte att man ska springa omkring och frossa eller var glad alltid- nej, men lite mer glädje och njutning i vardagen skadar inte! HUX FLUX ÄR VI BORTA och då…ja, då kvittar det ju! )

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.