Smedsgränd, Lovisa

Egentligen kunde det här funka som ett vykort, tycker jag. Jag har tagit bilden med teleobjektivet för några dagar sedan.

Värmeböljan håller i sig. Man orkar inte göra så mycket.
Fast okay, det finns folk som kutar maraton i värmen och verkar älska det, men till det gänget hör inte jag 😀

Här hemma går fläkten i ett. Jag flyttar den från plats till plats, beroende på var jag sitter.

Ute har det tack och lov blåst en hel del, så man kan finna svalka.

29 reaktioner på ”Smedsgränd, Lovisa

 1. Oh så vackra gamla hus. Ja värmen vill inte ge sej. +32 och varmare skall det bli. Känns väldigt jobbigt men jag håller mej inne och vilar så mycket det går.

 2. Håller med dig om fläkten. Bär den också med mig hela tiden. Nu har vi haft regn här, men värmen kvarstår och nu är den fuktig och otrevlig på alla sätt.

 3. Tur att du har fläkt, jag har inte fått tag på någon då alla är slutsålda. Nu skulle denna värmebölja verkligen få ge med sig…… Fin bild du har tagit! 🙂

   1. Jo, det är många som skulle vilja köpa fläktar nu, men dom är slut 🙂
    Jag är lycklig ägare till en, hoppas att den funkar sommaren ut.

   1. Jag skickade in för framkallning för kanske ett halvår sen. Då skickade jag till cyberphoto i Umeå. Vet att det finns på flera andra ställen också. Valde Cyberphoto för hade tidigare bra erfarenhet av dom

   2. Jag bor ju i Finland, men nog kan man ju beställa från Sverige eller från vilket annat land som helst 🙂
    Har inte kollat än, men kanske det blir aktuellt nån dag.

 4. Ett mycket fint vykort! Kan du säkert få beställt som sådant på nätet någonstans. Stå ut i värmen. Ni har det tropiska väder som vi normalt har här i Mellanvästern den här årstiden. Jag får bara tacka och bocka, för det är itne mitt favoritväder heller…. Gissar nog att dessa värmeböljor på nordligare breddgrader kommer att bli vanligare nuförtiden. Tyvärr….

 5. Verkligen en fin vykortsbild..sådana gamla stadsdelar är verkligen värda att bevara.. Min termometer visar just nu +38 i köket där solen ligger på och jag avskyr det.. Vi ska idag ha +31 i skuggan och det stämmer nog.Hoppas eländet tar slut snart ..

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.