Fler vinterbilder

Restaurang Kapellet och Kapellparken i vinterskrud, minus tio grader och sol. Vackert, tycker jag, fastän jag längtar till våren och sommaren.

Varje dag går jag förbi det här lilla trädet med snötäckta grenar som står invid ett av våningshusen på min väg från hemmet till affären. Varför har jag inte fotograferat det förr? 😀

Dagen började med textrespons till en prao-elev. Hon jobbade på distans såsom nästan alla andra på Nya Östis gör. Bra gick det och jag gav henne gott omdöme, och en text av henne finns i nästa tidning.

På kvällen nepalesisk mat, som jag fått smak på, tillsammans med två väninnor. I morgon har jag tänkt sova länge och hålla ledigt från det redaktionella. På söndag väntar åter både översättningar och sportreferat.

Men jag är tacksam. Fortfarande. För att jag får styra mitt jobb själv. Och för att jag haft och har många inspirerande uppdrag.

21 reaktioner på ”Fler vinterbilder

 1. Snö överallt den här tiden på året, håller med om att det är vackert, men våren står först i tur som roligare årstid, då djuren börjar återkomma. Ska bli spännande och se hur de kommer att klara den brända skogen.
  Svante

   1. Hoppas Länsstyrelsen häver förbudet att vistas i skog, och mark under våren, annars blir det svårt att se hur naturen återhämtar sig. Nu får man inte ens gå efter skogsvägarna. Där ska ju timmerbilarna köra nu.
    Svante

   2. Det förbudet ska enligt vad de påstår hävas samtidigt på alla platser det har brunnit, och all brandskadad skog var bortforslad, och det är mycket skadad skog kvar. Skyltarna med förbudstexterna finns överallt efter de större vägarna fortfarande.
    Svante

 2. Lilla trädet har tungt att bära. Visst är det vackert med snö och sol. Intressant med nepalesisk mat. Aldrig ens sett ett ställe där man kan äta det. Ha en trevlig helg!

 3. Vackert och vackert, det beror ju på hur man ser det. Men soligt var det hos dig med. Alltid ett plus. Grenen du fotade ser ut som en hund med öppen mun. Roligt:-)

 4. Så vackert restaurangen ligger bland träden, gillar de långa blå skuggorna på snön. Jag såg också en hund i snögrenen, men inte med öppen mun, det är öronen som hänger ner. Fina vinterbilder och spännande med nepalesiskt, du får berätta vad det är för slags mat.

  1. Nepalesiska maten kanske påminner om indisk? Inte lika kryddstark som en del av den thailändska, men klart man får mat med rejäl sting om man vill ha 🙂
   Bra kycklingrätter (filé) på menyn, räkor, lamm m.m. Goda såser, att doppa krispigt bröd eller mjukt naanbröd i.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.