Framsteg!

Det har hänt en hel del på pusselfronten sedan jag visade senaste bilden.
Ibland tyckte jag att jag avancerade med bara tjugo bitar per kväll.

Men som sagt, det går framåt och inte bakåt 😀
Och pusslet ger sinnesro, skingrar tankar. Det skapar inte frustration, i alla fall inte hos mig 🙂

I kväll en liten bit mat och mousserat på veganrestaurangen, som tyvärr stänger på söndag. Men en ny restaurang öppnar snart, och jag tror att det här med veganmat i Lovisa också får sin fortsättning senare, i lite andra former kanske.

17 reaktioner på ”Framsteg!

  1. Grönsaker passar ju veganer också, men det jag inte riktigt förstår med veganmaten är att man behöver efterlikna korvar, kött m.m.
   Veganen vill uppleva doften och konsistensen av det dom inte vill äta. Dvs nåt ska se ut som och dofta som biff, korv, kebab – men inte vara det.
   Veganmaten har ändå varit en stor upplevelse för mig, har fått insyn i ett annat tankesätt.

 1. Du har verkligen kommit en bit på väg med ditt pussel! Bra jobbat!
  Du och din väninna har ju verkligen gjort allt för att gynna den vegetariska restaurangen, men det räckte tydligen inte. Lovisa är ju inte så stort så det är nog inte det lättaste att hitta stamkunder.

 2. Ville vacker bild på pusslet! Det där med att härma korvar och kött inom veganmaten har jag inte heller förstått mig på. Att äta veganmat kan vara riktigt gott, men själv vill jag nog ha den där biffen ibland…. Trevlig helg! 😃

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.