Lite sol på balkongen

… men ingen värme att tala om. Plus fem grader som max i dag, mycket blåsigt. Men det doftar vår här och där som jord kommit fram. Ändå har vi nog snö kvar än på många ställen, och personligen har jag varken fått syn på krokusar eller snödroppe.

Klockan 18 ser det ut så här på balkongen. Kvällssolen börjar alltså hitta hit 🙂

Parkeringsplatsen vid församlingsgården och före detta bibban. Som ni ser, än finns det snö både här och där.

Jag kämpar på med pusslet här hemma. Tålamodsprövande då alla bitar som återstår går i nästan samma nyans. Nyligen hittade jag plats för tre bitar. Tiden som krävdes var en halvtimme… 😀

I kväll ska jag kolla ett av mina favoritprogram. Bingolotto!
I morgon lär det bli full fräs på tidningsfronten igen.

24 reaktioner på ”Lite sol på balkongen

 1. Skönt att våren visar upp sig hos dig, hos mig har den också visat sig lite, +7,6 grader, och soligt, men väldigt blåsigt idag också. Får SMHI rätt blir det snöskottning imorgon bitti.
  Svante

   1. Blåst har vi nu istället, har precis kommit in från andra promenaden, och det var +3 grader, och blåste förskräckligt.
    Svante

   2. Nu är det mulet, och kraftig blåst här, och +2,3 grader. Det ska snöa inatt också, enligt SMHI, inte mycket men snö. Jag har fått ihop 6,6 km promenader idag, och hade det varit varmare hade det blivit en promenad till.
    Svante

   3. Provade vägen mot Los igår med bilen, men snövallarna är för höga fortfarande. Det går inte att gå åt sidan för alla timmerbilar, som kör där med brandskadat virke. Däremot var väglaget sådant att det går att handla i Los framöver.
    Svante

   4. Det säg ju så, men det ska snöa inatt. Jag passade på att kratta lite där det var barmark idag. Det är fantastiskt vad skräp det kommer ner med snön.
    Svante

 2. Sol från klockan 10 till ungefär 17:00. 10 grader och blåst. Men på vår balkong gick det att njuta av 20 grader. Dessutom är snön helt borta nu.

  1. Jag kan tänka mig att snön är borta i Täby 🙂
   Och har man balkong i rätt läge, så att säga, och att vinden inte ligger på, då blir det ju precis så där underbart varmt.
   Har varit med om det i Grindtorp många gånger.

 3. Vi fick också lite sol. Den kommer och går men jag är glad för varenda solstråle. Hoppas hitta fler vårtecken. Det ska bli 10 plusgrader de närmaste dagarna. Stressa inte på tidningsfronten!

  1. Man har lovat +10 till oss också, på fredag – hoppas prognoserna stämmer.
   Varje dag försöker jag påminna mig själv… stressa inte! Det du gör är bra nog ändå.
   Kram!

 4. Men ljuset! Är det inte härligt med så mycket mera dagsljus ävenom det kanske inte är så varmt ännu? Inokmmande onsdag har det lovats en dag med 19 (!!) grader och sedan ner till 5 plus igen. Typiskt för tidig vår hos oss.

   1. Jodå. Mellanvästern är känt för sina tvära kast i vädret. Bara att förvara täckjackan bredvid shortsen! 😝
    Riktigt så tokigt är det väl ändå inte, men med alla dessa klimatförändringar blir kasten större också verkar det som…. 🤔

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.