Glad måndag! 20-05-2019

Det här pusselmotivet med många färger gör mig glad. Och blotta tanken på att kunna börja pussla genast på morgonen likaså. Nu är inte datorn, mejlboxarna och allt jobb som de innebär det första jag tänker på då jag vaknar.

Som vanligt hade jag nästan glömt hur det känns att vara ledig 🙂

Jag är också glad för att jag har fattat ett beslut som gäller min framtid. Då man äntligen gjort det, bestämt sig kring något som känns svårt, – då kommer lättnaden. Så kände jag sommaren 2016 då jag sade upp mig från stora tidningsbolaget och startade eget, så känner jag också i dag.

Förra veckans torsdag kändes mycket jobbigt. Jag grät i telefon då jag talade med några vänner.
Som vanligt hjälpte det att lätta på locket och låta allt pysa ut. Att tala öppet om det som känns svårt, att visa sig sårbar och att veta att man någon gång måste sätta ner foten och säga ifrån.

Jag är måndagsglad och tacksam för mycket, inte minst för att jag vågar känna tillit – livet bär.

Och där ute sjunger fåglarna i högan sky ❤

21 reaktioner på ”Glad måndag! 20-05-2019

  1. Det är ju så här livet är, motgångar och problem finns, men de flesta går att lösa med öppen dialog.
   Jag har fått lära mig den hårda vägen att stå på mig, ibland att ställa ultimatum och ibland även att bara rycka på axlarna och tänka ”ok, duger jag inte som jag är så går jag vidare och hittar på nåt annat”.
   Glad måndag till dig Anki!

  1. Den blev bra i sin helhet och jag tror resten av veckan också kan bli det.
   Jag har åter öppnat mig om alla möjliga kämpiga saker och vi ska nog reda ut dem, alla vi som berörs.

 1. Ja idag var det en glad måndag, jag var hos Frisören, och kortade ner risbusken. Det känns jätteskönt. med kortare hår. Jag fick kontantkortet i mobilen påfyllt för första gången sedan 90 talet, då det hette Telia mobitelpott. Jag hade dryga 3000:- i potten när det blev Teliakontant, och har inte behövt fylla på tidigare.
  Svante

 2. Carita du är den absolut raraste och gulligaste bloggvän jag haft och jag har fått följa dig några år nu man känner med dig när du är ledsen och man blir glad när du är glad.. Så nu hoppas jag verkligen att det känns bättre nu och ja jag blev glad av din pusselbild. Ska till och med heja på Finland om du blir glad av det 😁👍😁 kram…

  1. Jaaaa, jag blir glad då du hejar på Finland – även i dag tisdag 😀
   Tack för dina ord, de värmer då jag sitter med en klump i halsen och inte begriper varför vissa människor inte tycker om mig fastän jag inte gjort dem nåt illa.
   Bara att komma ihåg ”du kan inte vara älskad av alla”.
   Kram ❤

 3. Oj, vilket pussel. Det är säkert roligt att lägga. Underbart att du är glad idag. Vi har alla våra dåliga dagar också. Glad måndag kväll! 🙂

  1. Det har gått lite upp och ner, ännu återstår kämpiga stunder tror jag.
   Men jag hoppas att det goda, och det att man är öppen kring allt och inte hejar på tystnadskulturen, segrar i längden!
   Kram!

  1. Ja, då man äntligen bestämt sig, att nu får det vara nog – om det gäller arbetsbörda, mobbning, förtal eller vad som helst annat som tynger, så ska beslut tas och saker redas upp.

  1. Det är ett pussel, men det kunde ju bli en tavla om man så ville.
   Jag limmar inte längre ihop mina pussel, jag bryter upp dem ungefär en vecka efter att de blivit klara 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.