Trött men tacksam, glad och lycklig

Det har varit en underbart fin dag i dag. Solen sken, det var varmt  och jag var ledig från alla plikter.

Någon kanske tycker att lyckönskningar som svämmar in via Facebook är opersonliga, men det tycker inte jag. Varenda en får ett personligt tack av mig, så länge som jag orkar hålla på i kväll ❤

Om över 400 personer har skrivit hälsningar där betyder det att jag också tänker på var och en av dem under några sekunder. De är alla människor jag har eller haft något gemensamt med.

Det här var en pryl jag hade önskat mig till födelsedagen och min syster och mamma infriade önskningen. Nu har jag en plats att hänga nycklarna på ❤

Av en kollega fick jag de här små dofttvålarna, helt underbara att lägga in i ett skåp eller att ställa fram på toa eller någon annanstans då gäster kommer.

Tack Marina, du vet vad jag gillar ❤

Jag är trött, tacksam, lycklig, glad. För att jag har så många vänner, människor som på riktigt bryr sig. Det är deras omtanke som ska bära mig.

Det finns alltid människor som inte tycker om mig… det har jag skrivit om hundra gånger förr. Varför är det så lätt att låta sig slås ned av dem, i stället för att låta sig bäras av alla som vill mig väl, som tror på mig?

Det känns på något sätt som ett svek och orättvist mot alla som verkligen är mina vänner… att jag blir ledsen då jag möts av nonchalans och orättvisa.

Men jag tror att vännerna förstår… och just därför är de mina vänner ❤
Kram och tack till er alla som lyssnar, förstår och stödjer. Jag vill också finnas till för er då ni behöver mig.

22 reaktioner på ”Trött men tacksam, glad och lycklig

 1. Stort GRATTIS på födelsedagen! Den kunde inte ha varit bättre. Härligt väder, 400 gratulationer på FB, jättefina presenter och utefika. Å kvällen är ju inte ens slut än;-)

 2. Åh förlåt, har missat att det är till att fylla år. Hipp hipp hurra på din födelsedag
  🎉🎁💐🥂🍾💝
  Så fina presenter du fått!
  Kram

 3. Hoppas din födelsedag varit riktigt fin och fina presenter har du fått.. Strunta i människor som inte är bra och fokusera på alla andra.. Jag vet att jag ofta inte har skrivit på ett tag eller svarat men det beror på tidsbrist.. Ibland klickar jag på en massa gilla bara för att visa att hej här är jag och jag har inte glömt dig.. Stora grattis kramar till dig.. Kram Nicki

  1. Samma gör ju jag! Jag vet att du inte glömt mig – vi finns på FB, och så kommenterar vi då vi hinner hos varandra!
   Jag hade en fin födelsedag och har känt mig älskad ❤ Kram!

 4. Varmt grattis på din födelsedag Carita! Så härligt att du har blivit ordentligt firad och känner dig glad och lycklig!
  Kram

  1. Då man har motgångar på andra plan i livet blir det extra viktigt med människor som lyssnar och förstår.
   Jag som bor ensam får ju inte dagligen kärlek och stöd av en partner, det kanske man inte ens alltid får i ett förhållande.
   Men vännerna IRL och på bloggen är värdefulla för mig ❤

 5. Varma gratulationer! Du verkar ha haft en toppendag! Härligt! Jag tycker att hälsningar på Facebook är riktigt trevliga att få de med! Att ngn tar sig tid att skriva ner några rader på födelsedagen för lilla mig. Trevligt! 😃🥂🎂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.