Fem en fredag – STATUS

Symbolbild. Bilden tagen i Lappträsk, en liten kvist på muren vid kyrkogården.

Väljer att delta i Elisamatildas utmaning den här gången.
Hon brukar ställa fem frågor om fredagar.

Vad hade du för mycket av den här veckan?
– Ingenting egentligen. Det har varit lagom med jobb, och jag har inte direkt lidit av isoleringen. Kanske jag äter för mycket ost eller choklad? Nä, säger att det är lagom på den fronten också 😀 Jag bestämmer ju själv. Orden ”coronavirus” och ”covid-19” har dock förekommit FÖR mycket…

Vad ville du ha mer av den här veckan?
– Möjlighet att träffa vänner, gå på café eller restaurang. Men nu är det inte jag som bestämmer det. Socialt umgänge, det är alltså vad jag gärna haft lite mer av, men som sagt… accepterar läget som det är.

Vad är bättre i dag än det var för en vecka sen?
– Ljusare om morgnarna, ljusare om kvällarna. Molnskådespelet och solnedgångarna blir allt fler då jag tittar ut genom fönstret.

Vad kommer bli bättre om en vecka?
– Hoppas att jag kan säga att coronaläget lugnat ner sig ytterligare. Men annars är det, att oavsett vad som händer på coronafronten så gör naturen sitt och har sina framsteg.

Vad ser du fram emot till helgen?
– Att få sova länge om morgnarna, ett par dagar ledigt från jobbet. Bara vara. Läsa, pussla, gå ut en sväng för mig själv, träffa en kompis som kommit med i vårt arbetsgäng och göra en del jobb med henne. Uppesittarkväll med Bingolotto, osv.

17 reaktioner på ”Fem en fredag – STATUS

 1. Jag skulle vilja få sova på nätterna, och det får jag inte på grund av Vindkraftverkstransporter, inatt levde de rövare i 3 timmar mellan 00:00, och 03:00, med att få två torndelar förbi mitt hus. De är definitivt inte tystlåtna.
  Svante

 2. Håper også coronaen snart roer seg. 🙂 Går på helsa løs dette her, selv om en ikke har fått viruset. Ikke godt for noen å bli så isolert som vi er her i Norge jaffal. Jeg trenger noe sosialt!!

 3. Nästan ”status quo” alltså;-)
  Du har så rätt, det har blivit ljusare, varmare, naturen vaknar till liv och du, precis som jag, accepterar läget. Man kan ju inte göra nåt åt det hela, varken nu eller senare.

 4. Jag har ju också svarat på frågorna. Jag jobbar inte så det blir lite annorlunda för mig. Men jag gör också så gott jag kan. Rätt som du skriver, man kan acceptera läget, dock inte gilla.
  Ljus och fin påsk! ❤ 😀

 5. Ljusa mornar är inte min grej, men jag gillar skarpt det allt längre ljusa kvällarna. Trevlig fortsättning på påskhelgen

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.