Livet känns åter lite lättare

… så fort som solen lyser, även om den inte gör det hela tiden. Och fastän det är rätt kallt, bara kring +6 grader, så gör solen alltid sitt för humöret.

Tulpanerna står raka och fina ännu efter två dagar i vasen.

Jag jobbar rätt mycket vid bärbara datorn i köket. Ergonomiskt sett inte den bästa lösningen men just nu den enda tänkbara.

Ibland redigerar jag texter vid stationära datorn i sov/arbetsrummet. Och glömmer sedan fort att nätförbindelsen är hackig… och tappar nerverna då jag förstår att ett mejl jag skrivit eller ett messengermeddelande inte går i väg! 😀
Och inte är det då heller möjligt att kopiera texten och gå till andra datorn och där klistra in allt 😀

Mignonägg, nam!

Annandag påsk! Och det här är mitt andra Mignongägg denna vår ❤

Nu tror jag att jag har jobbat tillräckligt för i dag, cirka fem timmar. Går inte att undvika helgjobb, för tidningen ska ut, 52 gånger om året.

Muminpusslet kanske blir klart ikväll!

16 reaktioner på ”Livet känns åter lite lättare

 1. Här har solen lyst nästan hela dagen, och temperaturen hållit sig kring +2 grader. Blåser gör det också, omkring 21 m/s i byarna. Där jag bodde förut Ljungdalen blåser det omkring 28 m/s, och är kraftigt snöfall.
  Svante

   1. Det ska snöa från, och till flera dagar den här veckan. Hoppas det inte blir så mycket att jag måste skotta, jag har ställt in snöskyffeln.
    Svante

 2. Du vågar nog släppa in en kunnig varelse i ditt hem som byter till Windows10 – jag har haft tillräckligt med strul med mina datorer så att jag kan förstå hur jävligt det känns!

  1. Jepp – jag får det gjort på distans troligen, finns en grej som heter Team Viewer och jo – jag vill inte ha det här strulet länge. En dryg vecka räcker gudinog… 🙂

 3. Här kröp termometern inte upp över fem grader, men det var faktiskt ganska soligt vissa stunder. Å då störtade jag ut på balkongen:-)

  Varför gör du inte ett VPN av dina två datorer. En nätverkskabel och en switch är allt du behöver. Då har du tillgång till båda datorer via switchen och kan flytta om, kopiera texter/bilder. Vet inte hur det är med hemleverans i Finland just nu, men här kan man beställa allt från mat till hemelektronik till dörren.

 4. Här kom det liiiite snö igår, tur det inte blev mer än så och idag skiner solen.

  Uppkopplingen där ja, har samma problem här ibland i köket, funderar på att köpa en sådan där förstärkare som man pluggar i vägguttaget.
  Knepigt när grejerna hakar upp sig.

  Ha det fint.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.