Ramen klar!

Såja! Och såsom jag sade, jag börjar pussla nu då det ändå konstant bara är +9 grader eller kallare utomhus. Så fort som pusslet kom fram, och bitarna och sorteringsaskarna landade på bordet, blev det full sommar och över +20 tre dagar på raken.

Det funkade med andra ord! Ska vara fint väder ett par dagar till. Och börjar det regna, blåsa snålt, kanske snöa?… då har jag mitt pussel. Hahaa! Långnäsa åt vädret!

Solnedgång den 24 maj.

Jag har haft några riktigt fina, mestadels lediga dagar. I dag jobbade jag fyra timmar, men det är inte ovanligt om söndagar. Tidningen ska ut varje vecka.

De senaste dagarna har jag upplevt mycket nytt. Jag har gjort saker som jag aldrig gjort förr. När jag tänker efter erbjuder varje dag en möjlighet till nya äventyr.

Jag har varit särskilt medveten om det sedan sommaren 2014, att livet inte slutar då någon överger dig. Det är början på något nytt då man tvingas tänka om och ta ny kurs i livet.

Men ibland har jag glömt det där. Att vakna med nyfikenhet och tillförsikt varje morgon. Att inte låta alla plikter sluka mig. Det räcker med att några plikter gör det 😀

Jag har fortfarande drömmar. En del av dem förblir drömmar, och det är bäst så. Men andra förverkligas på något förunderligt sätt, utan att jag förstår hur och när. Saker bara händer ❤

14 reaktioner på ”Ramen klar!

 1. Får jag också skaffa ett pussel nu? 😉 Här fick vi oväder, åska och regn. Plus 8 grader över dagen.
  Visst är det så. Saker bara händer, oftast när man minst anar det. Ha en bra ny vecka, kram!

 2. Bra jobbat! Bild nummer 2 är otroligt bra komponerad. Tror du är inte ensam om att ha upptäckt nya saker och varit kreativ de senaste månaderna. Nåt gott verkar coronakrisen ha fört med sig för många.

  1. Nej 😀 Det här systemet gillar jag bäst – att börja med kanterna, ramen.
   Sedan hittar jag nog grejer mitt i bilden, t.ex. detaljer som är lätta att urskilja.

 3. Hej, här ett litet tips. På adressen https://museoshop.fi/ kan du vinna ett ”konstpussel” (taidepalapeli) med Edelfelts berömda ”Kaski” (Sved) som bild. Du måste visserligen beställa nyhetsbrevet, men för det första kan detta vara riktigt trevligt, för det andra blir man ju lätt av med det. Googla, scrolla en bit neråt – lycka till!
  Själv gillar jag internettävlingar och har faktiskt vunnit en hel del under årens lopp. Men jag är noga med vem som är arrangör – godkänner endast välkända aktörer och varumärken (typ Valio, Kesko, Sokos, Lumene, Nanso). Finaste vinsten ever: en förlängd weekend i en svit på Nokia Eden , massor med mat ingick. Första och enda gången jag bott i en svit!
  Ha det bra.

  1. Jag brukar nästan aldrig vinna nånting, men kanske turen kan vända nån gång 🙂
   Nyhetsbrev är jag inte så intresserad av… blir det för många ”täpper de igen” e-posten 😀
   Men kan vara bra att hålla sig till vissa märken såsom du gör. Den där förlängda weekenden var inget dåligt pris!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.