Som en karamell

… eller som tagen från en vy i något land vid Medelhavet, är ju denna balkong.
Men den finns i Lovisa.

Lite trist att det började regna en dryg kvart efter att konstutställningen på Art Gallery Loviisa hade öppnat. Därför är gården tom.

Fram till den 22 augusti kan Teija Kosenius verk beskådas i konstgalleriet.

16 reaktioner på ”Som en karamell

 1. Balkongen är betydligt mera ”symmetrisk” med sina blommor än nere vid Medelhavet, där rankorna hade varit betydligt mera ostyrda.
  Så himla synd med regnet just då. Usel tajming.
  Här har det fortsatt med högsommarvärme och sol.

 2. Så fina hus och som du säger kan man tro att man är i Italien. Så fint. Tavlan var helt bedårande. Det är så tråkigt när man bor i ödemarken att man aldrig kan gå på konstutställnngar och sånt kul. Man får måla själv. Nu har jag målat strandstugeverandan och ska till att tjära tak. Inte lika kul som tavlor direkt.

 3. Visst ser det mer ut som Medelhavsområdet än som Lovisa, även om jag inte varit där.
  Fin tavla av en konstnär jag tyvärr inte hört talas om tidigare.
  Ha det bra!

 4. Fin balkong och charmig tavla. När jag såg tavlan kopplade jag direkt till någon saga och en illustration, kanske av John Bauer. Fast där fanns en sjö också, eller en tjärn, i förgrunden. Nu går jag runt och kan inte få sagan ur tankarna – vilken saga kan det vara? Råkar du veta? Nåja, sådana här saker brukar dyka upp i bakhuvudet när man slutar grunna. Så nu slutar jag och går och lägger mig med Otto Gabrielsson. Eller hans bok (Vildhavre) i alla fall.
  Må väl.

  1. Jag har precis läst ut Ottos bok för nån dag sedan – tyckte om den, även om den gjorde mig matt ibland för att han var så rasande.
   Ja, jag tror jag vet vilken saga du menar men kan inte heller precisera mer än du 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.