Glad måndag! 01-02-2021

Att pussla gör mig åter lugn och glad på kvällarna. Tankarna löper fritt medan jag letar efter bitar och får dem på rätt plats. Mycket av sånt som hänt under dagen sorteras då också i hjärnan och bitar faller på plats.

I dag har det åter hänt mycket på jobbet. Ibland plingar det också på min dörr då det kommer paket till Nya Östis och annonsmaterial lämnas in då det finns personer som tror att redaktion och produktion av tidning finns på adressen där jag bor. Men någon sådan plats finns överhuvudtaget inte. Alla jobbar hemifrån, och det har vi gjort sedan tidningens start. Det har inget med coronapandemin att göra.

Plötsligt hade fem timmar gått och jag kände mig hungrig. Behövde också frisk luft och en bensträckare så det blev ett besök hos bokföringsbyrån.

Glad måndag till er alla!

12 reaktioner på ”Glad måndag! 01-02-2021

  1. Ja, vi har alla våra sätt att koppla av. Jag gillar också att vara utomhus, men mera på våren och sommaren.
   Det är lite för kallt och halt just nu. I och för sig, finns inget dåligt väder – bara dåliga kläder, säger man hos oss 😀
   Kram!

 1. Vilka läckra foton! Dom blir jag glad av.
  Med andra ord så måste du klä på dig varje dag om di får (oväntat) besök alltså. Är aningen förvånad att annonsmaterial levereras ”från hand”. Mejlar man inte sådant? Det gjorde man på mitt jobb sedan mera än fem år sedan.

  1. Ja, idag var jag faktiskt påklädd och hade dragit en kam genom håret 🙂
   Vi har fortfarande i Finland personer, kanske mest äldre, som inte kan använda e-post.
   Jag tänkte för mig själv, hade han inte kunnat ringa och lämna in annonsen?
   Men vi är serviceinriktade, för det är inte många företag som är det numer.

 2. Ja, äldsta dottern har fastnat för pussel, förstår att det är tankevänligt.
  Jag har min stickning. Sen att gå ut rensar också tankar.
  Glad måndag till dig 😀

 3. Dagen gick i ett huj, tycker som tur att jag fick massor gjort. Tog cirka en timmes promenad på kvällen och fick nervena lite nerlugnade igen, vill så fara ti skogen men har inte här omkring riktigt hitta en sån skog som jag känner att nu är allt bra(läs risk att man ser människor).

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.