Vårens ljus ger mig energi

Jag låg vaken i natt mellan fyra och sex, för att regnet smattrade så hårt mot rutan.
Tänkte, det gör inget… det är ett tryggt ljud. Jag ligger här och vilar ändå. Det finns många som inte kan göra det. Som inte känner trygghet av olika orsaker, inte ens i sitt eget hem. Som är sjuka, ensamma, oroliga, fattiga, slagna…

Tänker jag så blir mina ”problem” kring det där med att inte genast somna om mycket mindre.

Mina snart utblommade hyacinter i motljus gör mig glad. Alltid då vårsolen kommer in i min bostad blir jag lycklig som ett litet barn och vill fotografera allt jag ser. Ska i något skede försöka få ner lökarna i jord hos någon som vill ha dem, och så blir det spännande att de om de kommer upp hyacinter nästa år.

Vårkänslor får man också tillsammans med ”Karl Fredrik på Österlen”, som visades på TV i går. Det är ett av mina favoritprogram nu. Han är ju precis en sådan person som man antingen gillar eller ogillar 😀
”För mycket av allt” säger nån säkert, men jag tycker att programmet är underbart. Jag väcks till liv nu på våren och även om jag sov lite sämre i natt får jag ork och lust av vårens ljus, solen som kommer in i bostaden och de allt ljusare kvällarna ❤

19 reaktioner på ”Vårens ljus ger mig energi

 1. Jag fick bara tag på svart bläck till skrivaren, de påstod i affärerna att det hade med båten på tvären i Suezkanalen, att göra.
  Svante

   1. En av affärerna skulle få hem färgpatroner till på tisdag nästa vecka, och de skulle spara en patron till mig.
    Svante

   2. Har jag tur, så blir inte den butiken lurad på leveransen.
    Svante

 2. Bara tanken på att det är sommartid och kvällarna har blivit ljusare ger mig energi. Å för min del får et gärna regna under nätterna. Tycker det är så romantiskt när regnet smattrar mot balkongräcket.

 3. Man kan verkligen undra vem det var som kom på ”gult är fult”. Så är det väl inte alls. Skulle bli lika glad om solens strålar skulle nå mig inne i lägenheten men jag får nog vänta lite till.
  Njut av allt som kommer i din väg, kram!

 4. Våren och ljuset ger onekligen mera energi, helt klart! Piggar upp normalt och ännu mera mitt i en världsomspännande pandemi! 😎

 5. Det låter som du har fått massor av vårkänslor och jag känner likadant.. 😊 Vi behöver mer än någonsin något att se fram emot.. 👍.. Hoppas du får en riktigt fin och mysig Påsk nu 🐓🐔🐣🐇 kram Nicki 🤗

 6. Jag får ibland också mina timmar vakenhet i sängen. Sällan ackompanjerad av regn men det skulle å andra sidan ge mig mycket skön avkoppling. 🌧🌧🌧

   1. Fullmånen har aldrig stört mig. Men jag har krypningar eller pirr i kroppen som ibland är rent av ett helvete. Kan pågå upp till 2 timmar. Jag vill bara hoppa ur min kropp. 😱

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.