Glad måndag, 12-04-2021

Ett glatt och gott minne från förra veckan, då jag fick morotskaka av min syster. Den smalt i munnen, mumsfilibabba!

Den här dagen har gått fort som vanligt. Har ändå hunnit skriva två artiklar och finslipa ledaren. Satt på en presskonferens via Teams på förmiddagen och måste säga att det är hur bekvämt som helst. Jag som inte har bil är tacksam för denna möjlighet och naturen tackar också då vi inte alla kör långa sträckor med bil. Digitala möten sparar tid och man ser ju dem man har möten med om man så vill, alltså om man har kameran på 🙂

27 reaktioner på ”Glad måndag, 12-04-2021

 1. Mums med morotskaka. Har också just suttit en timme i möte via Teams, men tyvärr hörde jag inte mycket av allt surr, min nedsatta hörsel funkar inte med möten via datorn, suck!
  Ha en bra vecka!

  1. Det har ju blivit jättevanligt med dessa digitala möten 🙂
   Har du testat med hörlurar? Ibland kan det bli rundgång om alla har mikrofonerna på. Beror väl på hur många som deltar, hurdan utrustning alla har osv. Ibland fryser bilderna men viktigast är ju att man hör rösterna.

 2. Men visst är det härligt med Teams! Jag satt med det igår tillsammans med styrelsen för Vasa. Glad jag slapp cykla i regnet.
  Morotskaka är mumsfilibabba, det! Allt med morot, även morotsbröd.
  Glad måndag 😀

  1. Teams blir allt vanligare hos oss också. Jag började med Zoom då jag hade mitt första digitala möte.
   Det var bra program det också – och rätt lika Teams, men Teams verkar ta över.
   Glad måndagskväll!

 3. Aldrig ätit morotskaka, jag tror inte jag har hört talas om den förut. Kanske inte så vanlig i Sverige.
  Svante

   1. Mormor var ju uppväxt på landet, och hon bjöd aldrig på Morotskaka.
    Svante

   2. Inte ens min egen mor bakade Morotskakor. Du menar att det är en modern kaka, då är det väl därför jag inte hört talas om den. Jag är inte modern.
    Svante

   3. Jag är nog omodern, för jag lyckades inte bli fadern, som hade barn att vara nyfiken på.
    Svante

 4. Morotskaka är makens favo.
  Hade mitt första Teams möte härom kvällen. Du har rätt, det gick förvånansvärt bra. Det blev bara problem när man skulle ställa en fråga och ”räcka upp handen”. Det lyckades jag inte med, så jag förblev tyst för en gångs skull;-)

  1. Din make har god smak – på många sätt, han har ju dig också 🙂
   Där finns en symbol med hand, jo – den ska gå att trycka på och då har man bett om ordet, men kanske det var något strul just då.

 5. Den kakan ser väldigt god ut. Känns lite nyttigare också med en ”morots”kaka 😀
  Tror att digitala möten kommer att bli vanligare. Det har en hel del fördelar. Glad måndag kväll!

  1. Ja, det vill vi göra – åtminstone ibland.
   Men då människor bor långt från varandra, för att inte tala om möten som människor måste flyga till… då tycker jag att det digitala ersätter på ett bra sätt och sparar såväl tid som miljö.

 6. Gissar nog att dessa digitala möten lämnar kvar till en viss mån efter att livet återvänder till det mera normala. De är ju verkligen behändiga och lätta är de olika programmen att använda också tycker jag. Gott med morotskaka! 😋

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.