Skyltsöndag, den 2 maj 2021

Hos bloggvännen BP är det Skyltsöndag i dag. Vem som helst kan delta i utmaningen. Det måste inte vara regelrätta skyltar man visar, det kan vara andra fyndiga texter, planscher, roliga registerplåtar på bilar osv. Jag försöker alltid bjuda på en skylt, men då jag inte har sådana på lager blir det nåt annat.

Det här är ett minne från ett år tillbaka då Torre och jag var på en utflykt till Langinkoski i Kotka. Där finns den gamla kejserliga fiskestugan och en fantastisk fors.

12 reaktioner på ”Skyltsöndag, den 2 maj 2021

  1. En häftig ”skylt” må jag säga. Kejserligt ställe. Kunde inte läsa texten, för smått för mina ögon.
    Önskar dig en trevlig söndag!

  2. Det där var väl en skylt! Dessutom på fyra språk. Perfekt ju! Jag har heller inga skyltar på lager, tror jag. Men precis som du fotar jag ju en massa annat, och jag gissar att det säkert gömmer sig en och annan skylt i bildmapparna.

    Tusen tack för din skylt och länken:-)

    1. Du har så många fina skyltar att välja på i TC, här springer man inte på lika många i Lovisa – eller så är det bara så att jag ”inte ser dem” 😀

  3. Nej man tänker inte på att Finland varit en del av Tsar-Ryssland. Men han kallades alltså Kejsare i Finland, jag tror den riktiga titeln var Storfurste.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.