Fina fönster, del 177

Det går att hitta fina fönster också i Lovisa, fastän jag ibland tänker att jag lättast hittar dem på andra orter och speciellt utomlands 🙂

En gårdsbyggnad till Villa Armas som var med i evenemanget Öppna Trädgårdar i söndags. Speglingar stör inte mig, det är ju en del av det man ser. Den lilla fågelholken i blomkrukan såg jag först då jag kollade på bilden i datorn.

I dag har det åter blivit rätt många timmar vid datorn, såsom vanligt då vi gör Nya Östis. Brukar räkna till 50–80 mejl som jag svarar på, skriver själv per dag. Och det är bara en liten del av hela produktionen. Via Messenger håller jag kontakt med biträdande redaktionschefen, med korrekturläsningen, med layouten, med prenumerationsavdelningen och med språkvården som vi nyss satt in en extra växel med.

Tog en paus och åkte på en liten shoppingrunda då jag behövde toalettpapper och olika sorters rengöringsmedel. Så där på sidan om hittade jag även en fin svart klänning av ett härligt mjukt material 😍

12 reaktioner på ”Fina fönster, del 177

  1. Det var bra gjort med 177 fönster. Skulle jag aldrig klara här och dessutom sitter de finaste fönstren i gamla hus. Gulligt med den lilla fågelholken 🙂

  2. Blandningen av spetsgardin och speglingar är verkligen läcker.
    Måste säger att det hedrar Nya Östis att ni fortfarande använder korrekturläsare och ”språkvård”. Båda verkar vara ett minne blott i Sverige

    1. Språkvård är SÅ viktigt och jag älskade då språkvårdarna kom på besök när jag jobbade på Östra Nyland förr.
      Korrektur är också väldigt viktigt, fel slinker ju med ändå, men många grodor elimineras.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.