Glad måndag! 06-09-2021

I fredags hade vi ostbricka tillsammans med Inge-Maj och Bengt, mina svärföräldrar från tiden då jag var gift. Mycket tacksam för att vår över sexton år långa vänskap inte försvann och bleknade på något sätt. Vi har känt varandra 24 år nu och ses alltid då de kommer från Sverige till Lovisa. Tyvärr har jag inte kunnat besöka dem i Stockholm sedan pandemin bröt ut. Men, kanske det kommer en dag ännu då jag kan resa till Täby.

13 reaktioner på ”Glad måndag! 06-09-2021

 1. Buketten är ju sååååå fin:-) Vilka färger! Så kul att du fortfarande träffa dina ex-svärföräldrar. Det är precis så det ska vara, att man förblir vänner trots att du är skild från deras son. Eloge!

  1. Eloge till dem – de är fina personer!
   Och eloge till mig också förstås, men jag skulle aldrig ha valt bort dem på nåt vis ❤
   Och sonen deras har jag också bra kontakt med i dag – heh.
   Hade jag vetat allt det här för sju år sedan hade jag inte gråtit så mycket, men den vägen skulle jag vandra och det var bra att allt fick ta sin tid.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.