En regnig dag i Lovisa

Kameran med, om inte systemkameran, så alltid mobiltelefonens kamera. Så försöker jag tänka nu, och dessutom även komma ihåg att ta bilder där jag rör mig! Blir kanske inte så stor variation, men jag kan ju inte bara fota blommor här hemma heller 😂

Klockan är cirka 14.40 och jag ska till Veikon Kone för att köpa kopieringspapper. Något papperslöst samhälle har vi inte fått, tvärtom. Jag behöver skriva ut en hel del för bokföringen både för Nya Östis och för mitt eget företag.
En av ingångarna till Veikon Kone, från bakgården. Tycker att dom har gjort fint här. Jag såg inte högen av kartonger då jag gick in, såg det först på bilden. Inte så vackert förstås, men värre har man sett och skräpet kanske var där bara tillfälligt.
Står vid dörren till frissan när jag tar den här bilden av köpcentret Galleria. Klockan är 15, det börjar skymma och det har regnat nästan hela dagen. Jag köpte fler reflex, för som bilist är det inte kul när det plötsligt, som från intet, dyker upp svarta figurer, en del med hundar utan reflex.

Så kära medmänniskor. Köp och använd massor av reflexbrickor eller -band ❤

14 reaktioner på ”En regnig dag i Lovisa

 1. Reflexer kan verkligen rädda liv. Här på landsbygden är alla noga med det.
  Glömmer alltid mobilkameran. Jag kanske får hitta på en utmaning för mig själv med mobilen.
  Kram!

 2. Tror inte att samhället någonsin kommer att vara papperslöst. Åt andra sidan ska pappersindustrin ju också leva, eller hur!? Fick också krypa till kors och köpa hem toner till min laserskrivare häromdagen. Den gamla kassetten var minst tio år gammal så…
  Jättefina bilder och julgranarna i krukorna är precis lagom julutsmyckning enligt mig.
  Så fint det har blivit med den nya vägen och parkeringsplatserna vid centrum. Sedan kan du fota texterna på trottoaren också – till Skyltsöndag kanske;-)

  1. Oj, du klarade dig med en så gammal kassett 😄
   Jag får köpa nya var tredje månad, de är sådana där små behållare, en med färger, en svartvit. Är den ena tom funkar inte den andra. Smart försäljningstrick…
   Jag ska försöka komma ihåg att ta nya bilder av texterna på trottoarerna, i somras hade jag några.
   Till Skyltsöndag, bra idé!

 3. Vilka fina bilder du tagit. Fin ingång till Gallerian och nu börjar det se lite jullikt ut ute. Reflexer behövs verkligen nu då det är så mörkt.

  Ha en fin fredag och helg
  kram från Malin

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.