Glad måndag 03-01-2022

Har haft lite pusselpaus under jul och nyår. Det började med att jag behövde ha plats för tre personer att äta vid bordet till jul. Sedan tyckte jag det var ganska skönt att sitta där och läsa tidningar och sortera papper som väntade i tre olika lådor. Allt blev klart under mellandagarna. En lättnad för mig som med åren, från att ha varit slarvmaja som barn, har utvecklats till att bli en person som vill ha ordning och reda.

Men här har jag sedan att något att bita i då jag börjar pussla igen. Massor av bokryggar och sedan de där trappräckena och räckena där uppe på andra våningen. Vissa detaljer återfinns i alla van Haasterens pussel. Mobiltelefonen med frågetecknet, pappersflygplanen, bläckfisken, hajfenan, glasögonen, små tomtar, en katt, tassar och randig svans, fisk i vattenskål osv.

I dag frågor Orsakullan MadeleineKommer du ihåg att skriva 2022. Eller råkar du skriva 2021?”
Svar: Tillsvidare har jag kommit ihåg det. Jag skriver datum ofta, sådant som har med tidningen att göra. Dessutom skriver jag dagbok varje dag. Där har det genom åren hänt att jag skrivit fel år några gånger i januari 🙂

14 reaktioner på ”Glad måndag 03-01-2022

 1. Ja, det pusslet ser ut som en rejäl utmaning det också. Har förresten läst/hört att det finns ett 1 000 bitars mumin-pussel som är ett helvete att få ihop. Kanske något för dig efter det här pusslet;-)
  Har heller inga problem med 2022. Jag menar tre tvåor och en nolla;-)

  1. Jag har haft ett muminpussel med en massa vita ”mumisar” 😱🤣
   Jag gav bort det, försökte inte ens, för jag ville inte tappa nerverna med figuren jag annars älskar.
   Så jo, det finns jättesvåra pussel om man vill ha stora utmaningar.

 2. Besökte Kipa idag. <ingen en fråga om dagen-bok, du lär ha fått den sista. Kommer om två veckor, kanske. Reserverade en, men hur jag gör för att få den 35 kilometer västerut återstår att se…

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.