Mina fredagsnöjen

Förra veckan köpte jag Helsingin Sanomats fredagstidning. Lite så där på måfå, av en slump.
Det må kännas som en överdrift, men tidningen gjorde mig lycklig. Härefter vill jag alltid köpa fredagsnumret. Där finns en tv-bilaga som faktiskt är konstigt mycket up-to-date, vilket papperstablåer sällan är, men där finns förstås också mycket annat att läsa och lära sig av.

Jag har inte tid att läsa HS alla dagar, men himmel så allmänbildad jag skulle känna mig om jag hann med det 😀 Nu läser jag fredags-Hesari i lugn och ro även under lördag och söndag. Dessutom håller jag mina kunskaper i finska språket vid liv.

Jobbade fyra timmar på förmiddagen. Skrev en del texter om fullmäktigemötet som var i onsdags, och har en kvar att beta av, men det får bli till söndag.

Snart ska jag träffa en väninna som jag inte sett på två, tre månader. Hemma hos med lite mousserat och troligen som vanligt, mycket att prata om vad som hänt sedan vi sågs sist 🙂

6 reaktioner på ”Mina fredagsnöjen

 1. Har inte läst en riktig pappersdagstidning på år och dag. Läser lokaltidningen, men dagstidningar läser jag på nätet. Det gäller även tv-tablåer. Precis som du säger är papperstablåer sällan uppdaterade. Fullt förståeligt, då texterna sätts minst en vecka innan.

  Ha en riktigt rolig kväll nu:-)

  PS. Grattis till finalen i ishockey, där Finland får möta Ryssland som slog Sverige i straffläggning. Finland borde kunna vinna tycker jag. Håller tummarna. DS.

  1. Hockeymatchen sänds allt för tidigt direkt om det är sex på morgonen, så jag är osäker på om jag orkar stiga upp så tidigt.
   Jag behöver min fasta rytm och den bygger på att jag sover från cirka 23.30 till 8.30 eller till 10 då jag är ledig 🙂
   Hade varit kul att möta Sverige, men allt är så mycket hetare och pirrigare då 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.