Pusslet klart och trevligt med post

Skrev på fjolårssidan in mig i Postcrossingföreningen. I dag kom medlemskortet, eller egentligen två, vilket förstås var ett misstag från föreningens håll. Men jag fick också 16 välkomstkort istället för åtta, och då kunde jag ge ett paket till min syster. Som tack för att jag svarade på en enkät fick jag ytterligare åtta kort med motiv av Minna Immonen och tre av dem gav jag också till min syster. Delad glädje, dubbel glädje!
I går kväll blev det här pusslet klart. Det hör till ett av de mera krävande av van Haasterens. Tror jag ska köpa ett eller två pussel till innan sommarpausen, för jag lär hinna sitta inomhus ett tag till då vi har så mycket snö 🙂

10 reaktioner på ”Pusslet klart och trevligt med post

 1. Så fina kort du fick. Väldigt annorlunda och riktigt personliga:-)
  Grattis till det färdigställda pusslet. Du är riktigt duktig på det. På min före detta arbetsplats har man också skaffat pussel som fyra anställda/pussel kan lägga. Glömmer man att lägga sina bitar blir man påmind. Min bästis Yvonne tycker det är himla roligt. Hon sa att det var comic puzzles, så jag frågade om det var van Haasterens. Det visste hon inte, men hon skulle fråga.

  1. Postcrossing är kanske lite mera pop i Finland än i Sverige? Men de flesta länderna i hela världen är med.
   Man måste inte tillhöra föreningen – det är frivilligt, men googlar du på postcrossing får du veta vad det är 🙂
   Ha det gott, trots allt hemskt som händer i Europa nu.

 2. Då blev det en glad onsdag för dig. Kul med postcrossing och visst är det dubbelt glädje när man kan dela den med någon. Pusslet ser verkligen ut som ett enda virrvarr. Du är en pusselmästare 😀 Kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.