Viktigt med vänner och vardagslunk

Ja, inte för att det är vardag i dag sådär allmänt sett. Men för mig känns många dagar rätt lika, då det ingår jobb nästan varje dag. En som skriver mycket sport är ledig just nu och jag ska hoppa in för att skriva lite om Tors innebandymatcher.

Jag har kört ett varv med dammsugaren och borde också i dag få mina egna papper för februari månad klara att lämna in till bokföringen.

Igår delade AB, T och jag på en tallrik antipasto för tre med bubbel, vin och vatten till. Att inte tala ett ord om kriget och världsläget känns omöjligt. Vi var överens om att vi behöver ventilera känslor och frågor som uppstår. Men efter det övergick vi till att prata om helt annat och som vanligt kunde vi skratta åt mycket. Vänskap när den är som bäst. Att kunna prata om allt.

8 reaktioner på ”Viktigt med vänner och vardagslunk

 1. Det är svårt att släppa tankarna på kriget men man måste. Den måltiden ser riktigt god ut. Har planterat om några krukväxter och njutit i solen.
  Kramar från oss

 2. Perfekt ju! Du är ju till och med med i Tors supporterklubb. Så det ”extraknäcket” borde passa dig alldeles ypperligt. Den där tapas-tallriken är helt i min smak. Det vattnas i munnen på mig kan jag säga.

 3. Vänner är viktiga i livet. Visst måste man prata om allt elände som händer i världen men man får absolut inte glömma sitt vanliga liv och helst se det vackra också. Skratt är det bästa som finns och gör så gott i själen. Kram!

  1. Nej, vi får inte glömma det vanliga liv vi har, men inte heller det som ukrainska folket nu utsätts för.
   Det känns så nära det som Finland utsattes för, för 80 år sedan.
   Kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.