Bucketlistans bubblor fixade

Då jag inledde min ”semester” skrev jag en lista på sådant som jag gärna vill göra under mina lediga dagar. I går köpte jag ett stort rör som ser ut som ett svärd. Det var fyllt med en blandning av såpa och vatten. Inuti fanns en långsmal stav med taggar och ett ovalt hål. När vi lyfte staven mot himlen och vinden fick tag i blandningen flög härliga bubblor ut. Carita var åter fyra år gammal och så glad som bara ett barn kan bli ❤
Pia tyckte också att det var roligt. En del bubblor blev rejält stora, och andra bildade bubbelfamliljer med fyra, fem bubblor fast i varandra.

Det var en fin kväll vid Rosenstranden. Plötsligt började det regna, men vi fick fint skydd under björkarna och snart sken solen igen.

23 reaktioner på ”Bucketlistans bubblor fixade

 1. Man måste få lov att vara barn ibland. Bubblor är fina att titta på.
  Regnar just nu men vi klarade oss in efter promenaden.
  Kramar från oss

 2. Kul! Det hade jag också gillat. Vi är oftast för vuxna men om ingen ser mig kan jag fortfarande hoppa in i pölar efter regnet. Hunden tycker också det är roligt 😂 Ha en trevlig helg, kram!

 3. Roligt ni hade. Intressant att jag också köpte en bubbelmakare , dock en mindre mer fickvänligt.
  Jag har aldrig någonsin såpbubblat i hela mitt liv. Inte så att jag minns. För man borde väl minnas eller? 🤔

 4. Det där såg riktigt roligt ut. En sådan skulle vara roligt att ha. Här stormar det hemskt och har gjort i flera dagar men har slutat regna i alla fall. Tycker rent synd om dom som ska tävla i såpbandy nere på byn idag Man spelar bandy på en presenning som är insåpad och lätt att ramla på Blöt i blåst och bara någon plusgrad. Att man bara kan hitta på något sådant. Har ni sånt i Finland också tro?

  1. Den där såpbandyn låter kul, men inte om det regnar och är så pass kallt!
   Jag vet inte om vi har såpbandy här i Finland, har aldrig hört om det i alla fall 🙂
   Vi har +17 och det är härligt skönt nu, ibland sol, ibland moln, ibland nån regnskur. Mycket bättre än hettan för nån vecka sedan.

 5. Älskar personer som har barnasinnet i behåll.
  Regna gör det inte (än), men guuuu så det blåser. 15 kyliga grader är minst tio för få om du frågar mig.

  1. Ja, om det regnar och blåser och är +15 är det inte kul… vi har haft sol ändå mest med våra +17 så det har känts skönt.
   Värmebölja utlovas åter om några dagar.

 6. En gång på en kurs delades små flaskor med såpbubblor ut åt alla. Kursledaren föreslog att vi kulle använda dessa bubblor om vi kände oss stressade eller stod inför en stressfylld situation. Djupa andetag hjälper naturligtvis i en sådan situation och bubblorna är, som synes här med, fina att se på. Ett bra sätt att ta några djupa andetag alltså. 😃

 7. Kul att du hade det på din lista. Jag som har barnbarn gör ju det lite då och då och då gör jag oftast såpvattnet själv. Gör ju vinterbubblor också om det blir tillräckligt kallt. Det är rofyllt och vackert med såpbubblor.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.