Glad måndag, 18-07-2022

Måndagen har oförtjänt dåligt rykte. I synnerhet en måndag då du åter ska vara tillbaka på jobbet efter semestern kan kännas tung för många. Men inte här! Jag är tacksam för att jag har ett jobb och för att jag tillsvidare är frisk nog att röra på mig och få uppleva olika saker.

Jag startade den här bloggutmaningen för många år sedan, och nu är en del andra bloggare också med. En lista på dem finns i detta inlägg. Skriver du då och då Glad-måndag-inlägg? Låt mig få veta så kommer du med på listan och kan få en del nya besökare till din blogg.

Figurerna på bilden är de små såpbubbleflaskor som vi köpte i fredags, utöver den stora som gjorde jättebubblor och som jag skrev om i lördags.

19 reaktioner på ”Glad måndag, 18-07-2022

 1. Nu för tiden tycker jag måndagar är ganska ok oavsett om det är efter semestern eller efter en helg, har inte alltid varit så, tacksam över att slippa den där söndagsångesten.
  Skönt att vara frisk är det ju också.

  Ha det jättefint nu.

  1. Ja, det finns ju en sådan också – söndagsångest – fastän jag inte direkt känner att jag upplevt sån.
   Kommer ångesten, kommer den nog vilken dag som helst.
   Ha det gott Micke!

 2. Så söta dom är flaskorna. Har aldrig sett liknande såpbubblarflaskor här. Kan bero på att man köper dom i en leksaksaffär. Å en sådan har jag inte besökt på år och dag. Och då har jag ändå barnasinnet i behåll;-)
  Hoppas du hade en bra början på din arbetsvecka efter semestern!

  1. Nu ska du iväg till första bästa leksaksaffär och kolla om det finns andra bubblor än sådana som går att dricka 😀
   Sedan kan det hända att alla grannar inte blir lika glada som vi hade trott att dom skulle bli, om såpan kladdar ner deras fönster och balkonger… 😱🤣

 3. Försenade glad måndag till dig! Hopp arbetsveckan flyter på.
  Dessa Glada inlägg på måndagar är så trevliga! 😀( även om jag själv ännu inte varit med. )

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.