Lite fler bilder från igår

Jag har blivit helt hooked av såpbubblor 😍 Undrar vad förbipasserande tänker. Det går en cykelväg där bakom min rygg. Barn brukar stanna upp och en del vuxna har också visat intresse, men ofta är det ju så att vuxna inte hänger sig åt ”barnsligheter” av detta slag, hur gärna de än ville 😄

Men jag gör sånt som jag tycker är kul!

Vad kan vara roligare och enklare än det här? Avstressande dessutom.
Och på balkongen blommor ”mormorsbalsaminen” för fullt. Fröna fick jag ifjol av Inge-Maj och i våras såddes de i kruka här hemma hos mig. När det blev varmt nog i slutet av maj flyttade de ut på balkongen.

14 reaktioner på ”Lite fler bilder från igår

 1. Det ser väldigt kul ut. Nästa gång jag kör till affären skall jag köpa och se hur Minton reagerar. Balsaminen är underbar och du är super duktig på att så. Nu sitter vi på altanen och det är bara 26 grader och lite vind. I morgon har dom lovat 33 grader och då få vi hålla oss inne.
  Kramar från oss

 2. Att alltid vara en smula barn – det är att vara verkligt vuxen…. Å tänk så mycket roligare vi har, som vågar göra det vi vill ❤️

 3. Håller verkligen med dig och alla andra. Man ska göra det som är kul och fullkomligt strunta i vad andra tycker. Gillar bilden med dig och såpbubblorna.
  Vi hade nästan 40 grader idag. 30 just nu i lägenheten. Snart kan jag öppna alla fönster och balkongdörren stort. Då är det ”bara” 29 grader ute. Varm kram😂

  1. Usch! Alldeles för varmt, och jobbigt att sova då det är så varmt inne.
   Vi har haft lite svalare nätter vilket hjälpt till då jag haft fönster öppna.
   +22 nu halv tio på morgonen, ska bli varmt också i dag, men sedan lite svalare igen, tack och lov.

 4. Den jag köpte är inte lika roligt Lite vanligt jag blåser igenom en grej så blir det bubbler som flyger snabbt i väg. Att fota det själv ….gick ju inte.
  Det är väldig häftig bild där du har bubblorna framför dig.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.