Biffigt värre på balkongen!

Närmare än så här kommer jag troligen inte då det gäller att få något biffigt till balkongen 🤣 Det är INTE bifftomater, det är ampeltomater men de har faktiskt blivit jättestora! Angående andra biffar, så är det inte tillåtet att grilla på balkongen och någon biffig man som tränar bodybuilding vill jag inte ha 😀 Det skulle räcka riktigt bra med nån som har helt normala muskler, det vill säga sådana som håller ihop kroppen.
Har inte tagit så många nya foton nu när takten med produktionen av Nya Östis är hård. Mårbackapelargonen gläder mig fortfarande på balkongen och den andra pelargonen, inne i sin andra blomning, likaså. Bilder som jag visat förr men ni får nu bara hålla till godo 🙂
Varit på kyrkogården i dag, men där har blommorna vi planterade nästan torkat. Hettan är svår, borde vara där och vattna minst två gånger i veckan, men har inte hunnit / kommit ihåg. Murgrönan har överlevt, den är ett säkert kort faktiskt! Om några veckor ska vi testa med ljung och höstastrar.

Skrev jag HÖST? Den vill jag inte tänka på ännu, men den kommer. Och den må accepteras. Sedan är det väl bara en tidsfråga innan nästa PUSSEL kommer fram 😄

20 reaktioner på ”Biffigt värre på balkongen!

  1. Oj så stora dina tomater är. Pelargonerna kan jag njuta av flera gånger. Här är snart allt visset för vi behöver regn. Det kom 15 mm regn i natt och åska men jorden är knappt fuktig på ytan. Vi har 29 grader på dagen och 18 inatt.
    Kramar från oss

  2. Tomaterna ser väldigt goda ut och pelargonerna är vackra. Vi får njuta av allt vi kan innan hösten kommer. Vi fick åska, blixt och massor av regn idag. Såg fåglar som badade lite senare. Alla blev glada. 🙂

  3. Vilken läcker bild på dina tomater med regndropparna på – eller du kanske hade vattnat dom innan du tog bilden. Snyggt!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.