Skyltsöndag den 28 aug 2022 för LHH

Evenemanget Lovisa Historiska Hus till ära bjuder jag på två skyltar i dag. Marthornas café i parken bakom gamla Hotel Skandinavia får ni INTE missa. Jag visar senare fler bilder därifrån. Jättegoda pajer och bakverk, härligt lummig miljö. Vill du sitta i solen, platser finns. Vill du välja skugga, platser finns även där.
De här hemgjorda skyltarna bara älskar jag ❤ Och loppisar finns det gott om i Lovisa under LHH-dagarna. Gator och torg fylls av bord där människor säljer allt från barnens leksaker till kläder, glas, porslin, keramik, tidningar, böcker, antikt – you name it!

Skyltsöndag är en av många trevliga utmaningar i Blogglandia. Min bloggvän BP förvaltar den. Jag ska försöka hitta fler skyltar ute i vimlet i dag, så att jag har ett lager för hela långa hösten och vintern.

4 reaktioner på ”Skyltsöndag den 28 aug 2022 för LHH

  1. Just till loppisar ska skyltarna vara handskrivna och absolut inte vara perfekta. Det passar inte tycker jag.
    Tusen tack för dina två fina skyltar och länken:-)

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.