Bloggtorkan över, ny energi!

Igår kväll firade vi Dimis födelsedag på Locale. Jag var ganska trött och orkade inte äta upp hela portionen. Men på något sätt gav kvällen mig ändå ny energi. Dimi är en vän som jag kan föra djupa diskussioner med, vi är på samma nivå. Det handlar om att ge och att få. Vi måste inte vara av samma åsikt om allt men vi kan prata om allt.

Jag har också andra vänner som jag kan prata om det mesta med.
Ingen nämnd och således ingen glömd ❤ Ni är alla värdefulla på ert sätt, och ni vet vem ni är.

I dag fattade jag också beslutet om att ha ett öppet sinne. Åtminstone under just den här dagen. Våga göra även sånt du känner tveksamhet inför, sade jag till mig själv.

Dimis efterrätt pavlova.

Vissa kvällar orkar jag inte ta några telefonsamtal. I kväll har jag talat med två vänner och med min mamma, sammanlagt över en timme. Och jag blev inte trött alls. Det var bra samtal som inte sög min energi. Inte ens fastän en del av det ena samtalet handlade om tråkiga saker. Av någon anledning hade jag ork för allt möjligt i dag.

I morse kändes det som att den orken inte fanns. Men jag hade min korta förmiddagsstund med meditation och bad om krafter och sinnesro där, och en förmåga att göra en sak i taget, inte låta stressen ta över. Det funkade. Och så tror jag också att det här med att vara omgiven av många olika vänner också GER energi. De typer som slukar din energi ska du mota bort.

8 reaktioner på ”Bloggtorkan över, ny energi!

 1. Vilken snygging din kompis Dimi är! Å maten – mums. Efterrätten Pavlova fick jag googla. Är ju ingen sötis, men jag tror nog att jag hade fått ned kanske hälften av den efterrätten.

  Att stressa leder aldrig till något konstruktivt. Min personliga erfarenhet är att om det finns mera än fem saker på to do listan då är det bara att tvinga sig att beta av punkt för punkt, en efter en. Upp till fem punkter kan man ”bolla med”, men inte fler. Tycker jag då.

  Hursomhelst har du samlat massvis med positiv energi ikväll. Den bör räcka i några dagar.

  1. Hon har så vackert långt hår 🙂
   Jag vet nu av erfarenhet att då jag har två eller tre saker på dagens lista, ofta handlar det om möten… då är det nästan en för mycket.
   Jag kämpar hela tiden med att inte fylla kalendern, för telefonen ringer ofta ändå och såväl mejl som Whatsapp och Messenger pockar på uppmärksamheten.
   Har åter börjat stänga av till kvällen.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.