Fina fönster, del 189

Jag klänger mig fast vid sommaren, som ett litet barn vid en mammas långkjol. Lämna mig inte! Vart tänker du ta vägen?

Det var i augusti den här bilden togs, då fyra från Nya Östis testade Lovisabakelsen. Här är vi på Tuhannen Tuskan Kahvila.

Fullt upp i dag med förberedelser av nästa veckas tidning och sedan ett digitalt möte. Också i morgon ett så kallat webinar, då med Posten. Så här går dagarna.

12 reaktioner på ”Fina fönster, del 189

 1. I dag har det verkligen varit svårt att hålla sommarkänslan vid liv. Även om solen tittar fram just nu kom det en hagelskur för bara en stund.
  Kram

 2. Då är vi två som klamrar sig fast vid sommaren. Till ingen nytta visserligen, men det är ju tanken som räknas…
  Riktigt roligt att se att distansmöten fortsätter även efter pandemin. Det är många som har insett att det är bekvämare att jobba hemifrån och koppla upp sig.

  1. Ja och i dagens läge då bensinen är dyr… vi sparar tid och miljö. Nä precis, det är inget fel med distansmöten, tycker jag.
   Sedan försöker vi förstås ses då och då, med riktiga möten på ett café.

 3. I vårt förra hem, hade vi typ sånadär fönster. Det var 6 mindre rutor på yttersta, inga spröjs som gick att ta bort, så det blev 12 rutor på bara ett fönster, och huset var stort med 6 rum +kök och hall +wc och tvättstuga, och halva vindsvånigen hade vi som förråd o där fanns 2 fönster till… så det var en massa såna där rutor att tvätta och usch så jag avskydde det. Inte nog med det, det var dessutom 4 hela sidor att tvätta också.

   1. Att tvätta fönster känns som förspilld kvinnokraft 😂 🤭 men det är ju roligt när de är rena. Jag delade upp det förr o tog halva huset på våren o halva på hösten o en gång till på utsidan bara, om de blev för smutsiga där. Nu i vår lilla lägenhet har vi lagom stora o hela rutor o jag behöver inte ens klättra för att nå upp.

   2. Förspilld kvinnokraft minsann – å andra sidan är det kvinnor som tvättar i städföretaget jag anlitat.
    Men då har de ett jobb och jag betalar så att de hålls sysselsatta 🙂

   3. Ja mot bra betalt skulle jag nog kunna tänka mej att tvätta fönster såvida de är raka och fina, finns värmefönster där fukt sluppit in mellan också, och damm, så de ser helt bedrövliga ut fast man tvättat dom – helt lönlöst

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.