Bilder från dagar som gått

Igår satt jag ganska länge ute på balkongen sent på kvällen, in mot midnatt. Jag läste tidningar och lyssnade hur stormen rev i trädkronorna utanför fönstret. Ibland har jag dagar då jag inte slår på teven alls. Nyheterna är ju numera deprimerande och rätt mainstream. Har man sett ett par sändningar kan man innehållet från dem utantill för resten av kvällen.
Pusselläget i torsdags. Lägger inte bitar varje dagar, men när jag väl gör det sitter jag en stund och sorterar och passar in bitarna. Då flyger tankarna fritt, bort från jobb och olika ”måsten”.
En liten solros som ser aningen trött och vissen ut. Men den lyste faktiskt upp buskaget på mammas gård den där dagen då jag tog bilden.
Höstträd från en promenad nyligen då det var mest mulet, grått och ganska blött.

Snart ska jag göra en affärsrunda, senare gå min promenad och ikväll blir det modeshow på Societetshuset.

17 reaktioner på ”Bilder från dagar som gått

 1. Det är mysigt att sitta inne och höra stormen. Låter trevligt med en shoppingrunda och modeshow ikväll
  Just nu sol och regn samtidigt
  Kramar från oss

   1. Ja visst vill man veta, men varför alltid fokusera på allt hemskt som sker. Nyheterna borde ta upp allt bra och roligt som också händer i världen, det borde vara mer jämt.

   2. Så försöker vi göra på tidningen Nya Östis. Vi fokuserar på det positiva, men självklart kan vi inte hela tiden blunda för sånt som är problem.
    Det är ändå en understödsföreningen som ger ut tidningen NÖ, och vi kommer ut bara en gång i veckan, så en utpräglad nyhetstidning är vi inte, vi är mer som en tidskrift.

   3. Jag tycker inte att man ska blunda för hemskheter som händer men ändå ta upp minst lika mycket bra saker som händer för jag tror att människan mår bättre då.

 2. Ser att du har sorteringslådor för ditt pussel! Så smart! Jag lägger i högar och det blir alltid så rörigt, bättre struktur ska det bli till jul när jag drar igång nästa pussel igen. Har så mycket jag vill syssla med så just pusslandet är en sån där härlig julgrej jag ser fram emot.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.