Nya pusslet och Pargas-resa

… är förstås ett med motiv av Jan van Haasteren. Det här är en detaljstudie av pusslet, som jag inte öppnat än eftersom det jag håller på med nu inte är klart 🙂

Det här är ett förhandsinställt inlägg från igår, eftersom hela den här dagen torde gå i innebandyns tecken. Bussen startar klockan 10 och matchen i Pargas börjar klockan 14. Hemma är vi kanske kring 20–21.

För att få stegen till dagens promenad ska jag gå så mycket jag kan under våra pauser på resan och även då det är periodpauser i matchen sticker jag ut och bekantar mig med omgivningen vid idrottshallen där i Pargas, en plats som jag aldrig besökt förr 🙂

13 reaktioner på ”Nya pusslet och Pargas-resa

 1. Hoppas du har en härlig dag i innebandy atmosfären. Det där pusslet ser riktigt kul ut. Jag ska prova ett Wasgij pussel nångång, inte gjort det än. Är detta ett sånt?

  1. Nej, detta är inte Wasgij – jag köpte en gång ett sånt, men tyckte inte om att gissa mig fram till nåt – dvs att inte känna till motivet jag skulle pussla.
   Men många gillar Wasgij!

 2. Innebandy har vi pysslat med på jobbet en gång i tiden, de som höll i det har dock slutat på skolan, kanske något för ”någon” på jobbet att ta upp igen.
  Kul ju!! 🙂

  Pussel använder vi oss av på skolan också, det och lego som ungarna tycker är trevligt att pyssla med.

  Ha nu en fin lördag. 🙂

 3. Pargas lät så grekiskt, så jag trodde först att du/ni hade planerat en läsarresa till Grekland. Ja, det hade ni inte. Så roligt kan man ju inte ha i slutet av oktober;-) Däremot hoppas jag att ni hade roligt på innebandyplanen i Pargas, där förhoppningsvis TOR vann.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.