Hälsostegen, dag 21 och Hur galet som helst!

På bilden en av broarna som går över Lovisaån, den här ligger vid sportplanerna i stadsdelen Garnison.

Hade flera ärenden på stan och även sånt som skulle handlas till mamma. Tunga kassar passar inte på promenader, så jag tog bilen. I sportaffären frågade jag om de har ICE Bugs, och sådana är på kommande. Reserverade ett par. Från bokhandeln köpte jag ett nytt pussel fastän det jag håller på med nu inte är riktigt klart än. Sedan till K-affären för att handla både till mig själv och mamma. Blev ju lite spatserat mellan affärerna och i affärerna, så där fick jag ihop 1100 steg.

Sedan gick jag nästan 4000 till med syrran, så saldot för idag blev rekordet 5070. Hur galet som helst 😀 Jag har nått mitt eget uppsatta månadens mål i Folkhälsans kampanj redan i dag. Jag lovade mig själv att gå minst 75 000 steg på 31 dagar. I dag har jag gått 76 027!

Och att jag på promenaden såg den här ”galet roliga typen”.

😂👍🏒

15 reaktioner på ”Hälsostegen, dag 21 och Hur galet som helst!

 1. Vad var det jag sa’ igår! Du har till och med överträffat min ”prognos” med två dagar. Du får en rungande applåd av mig och ett stort, stort GRATTIS.
  Bra att du reserverade ett par Icebugs. De är en (billig) livsförsäkring för alla över 55 tycker jag. Man slipper spänna sig och behöver inte vara rädd för att halka. Älskar mina Icebugs. Enda nackdelen med dom är att man inte kan köra bil med dom, men det kan jag leva med.

  1. ICE bugsen har ju också utvecklats med åren, förstod jag på försäljaren. Teknologiserats på nåt sätt.
   Man kan gå med dem inomhus också i affärer, men förstås inte på bästa parkettgolvet, antar jag.
   Tack för gratulationerna!

 2. Grattis Carita till ditt uppnådda mål – alltid kul när man lyckas med en utmaning och inte ger upp.
  Den där målvakten gillar jag, sådant piggar upp.
  Trevlig helg!

 3. Grattis till uppnått mål! Det sporrar och utmanar till mera steg! Heja heja! 💪
  Dessa Ice Bugs måste jag helt enkelt söka upp. Gissar att de är liknande Yak Trax som säljs hos oss, men det låter bra att du reserverat ett par om du ämnar fortsätta dina promenader under vintern.
  Trevlig helg!

 4. Grattis – duktigt jobbat, då du redan uppnått ditt mål tidigare än du behövde…..och icebugs är ett måste då halkan kommer, såvida du inte äger ett par rejäla skor med äkta gummibotten. Men de är oftast dyrare än icebugs. De flesta bottnar är så konstgjorda o inneh. plast o vemvetvad… Livsfarliga på isbelagda ytor

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.