Sen kvällspromenad, tidig väckning

Raska promenaden, med intervallträning i kyrktrapporna, skedde igår runt kl. 22. Mina långa arbetsdagar gör att det ibland blir så här. Vissa medarbetare har tidningen som kvällsjobb, och igår skulle jag kvittera korrektur på brådskande material inför luciavalet.

Sedan blev det tidig väckning. Klockan 8.05 är tidigt för mig… bank-bank, knack-knack… renovering pågår i närliggande bostad.

15 reaktioner på ”Sen kvällspromenad, tidig väckning

  1. Egentligen har här varit renoveringar under alla de fem år jag bott här.
   Badrumsrenoveringarna som gjorde i nästan alla bostäder var jobbiga och pågick över tre år om jag inte minns fel.
   Efter det har det ingalunda varit oväsen alla dagar, men just då som jag väcks av bankande tänker jag ”ska det aldrig sluta” 🤣
   I-landsproblem… det är ju ändå inte bomber som faller.

   1. Men jag förstår dig så mycket väl. För både du och jag lider av samma åkomma. Vi kan inte koppla bort ljud som många andra kan göra. Vi lider av ljudöverkänslighet.

   2. Vissa ljud är mysiga, trygga – men ihållande bankande och hårda knackningar blir jobbiga på sikt. Nu håller dom inte på från morgon till kväll här, tack och lov. Borrar inte alls tillsvidare, men slipar ibland. Jag väcks av ljuden och suckar lite åt det. Men sedan när jag väl är vaken får dom hålla på. Visst måste grannarna får renovera :-9

   3. Visst får de renovera, men det är jobbigt att varje granne ska göra om, vilket jag erfar på årsbasis. Vissa bryr sig inte ens att vi har tider då man kan bullra. Vissa och vissa, det är de flesta struntar på det. Så kan pågå 10-12 på natten.
    Nu är det en familj med barn som flyttade in och barnet springer bara runt och runt och runt. Ganska så jobbigt för en sån som inte kan koppla bort ljud. 😬😬😬🙄

 1. Att bli väckt är aldrig roligt tycker jag. Men värre så klart när det är någon som bankar och borrar. Fast 8 är väl egentligen rätt okej, det kunde varit redan kl. 7!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.