Lucka 13, Luciadagen

Luciadagen. Ikväll kröns Lovisanejdens Lucia Maija Korhonen i Lovisa kyrka. Det brukar vara stämningsfullt där. Ska försöka komma ihåg att publicera någon bild här senare från den tillställningen.

Snön har vräkt ner i natt och det har stormat. Kan inte ha bilen hemma. Finns inga lediga p-platser på gatorna nära mitt hem. Men jag klarar mig utan, blir desto fler promenader istället. Kanske senare visar bilder från snökaoset på stan också.

Bilden är en av många som jag tog under Lovisa Jul i början av december, då mörkret hade lagt sig över Kungsdammens gård.

8 reaktioner på ”Lucka 13, Luciadagen

  1. Så mysig och stämningsfull bild. Det verkar som om vi har ungefär samma väder. Lite grinigt är det i och med blåsten, men jag välkomnar snön, den gör allt så mycket vackrare.

    1. Det var kul då vi hade 5-10 cm 🙂
      Men nu då vi fått en halv meter på mindre än en vecka och mer kommer hela tiden, då blir det en del praktiska problem om man kan säga så.

  2. Vad gjorde du med bilen? Säkert på ett sätt skönt att inte behöva skotta av den ideligen. Vilket snöoväder som parkerat sig över Lovisa!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.