15 plusgrader och 5518 steg!

Vardagslycka är vårväder med 15 plusgrader och blå himmel. Det känns nästan för bra för att vara sant efter vår långa, snörika och kalla vinter. Nu ger solens strålar en rejäl skjuts åt snön. Adjö vintern, du har gjort ditt nu!

Över 4000 steg med en väninna är också vardagslycka och 1518 under dagens andra aktiviteter gjorde saldot för dag 194 av promenader. Hade stavarna med och blev faktiskt svettig i sista motlutet på åsen 🙂 Här befinner vi oss i närheten av campingen.

Funderar ibland på hur jag kunde förnya min blogg, men kommer allt som oftast fram till att det är lättast att skriva om min vardag. Den är inte precis sprittande, bjuder inte på så mycket spännande. Eller kanske jag inte alltid ser det som läsarna tycker skulle vara annorlunda och kul. Bloggtorka lider jag inte av, men tycker ibland att jag inte har nåt extra att komma med.

Så jag tar tillsvidare ingen stress kring det här. Kanske det blir snäppet roligare och mer intressant då jag åker på läsarresan i början av maj och får in lite bilder från Österlen, Danmark och Tyskland.

14 reaktioner på ”15 plusgrader och 5518 steg!

 1. Vi har också haft fint och varmt vårväder idag, helt otroligt.
  Åtm jag tycker din blogg är bra som den är. Jag gillar vardagliga bloggar mitt i livet

 2. Snön är ju borta helt på dina bilder! Grattis! Nästan samma här, men vi saknar dock ”dina” 15 grader.
  Du har en vardagsblogg som är förvånansvärt varierad med tanke på att du jobbar hemifrån och bor i en liten stad.
  Kul dock med förnyelse – inte minst för dig själv! Läsarresa låter kul. Är det en bussresa. Tror du har nämnt det förut, men minnet är ju selektivt ny för tiden;-)

  1. Nu ska vi ”bara” ha runt +5 eller +8 grader. Men nästa vecka ser jag en temperatur på telefonen som utlovat +18!
   Ja, det är mestadels bussresa. Från Lovisa till Åbo, över till Stockholm, via Gränna bland annat, ner mot olika mål på Österlen.
   Känns ofattbart att det ska inom dryga två veckor!

 3. Nu har våren kommit till dej med det härliga ljuset. Tycker det är kul att följa med på dina promenader och få se hur Lovisa ser ut.
  Kramar från oss

 4. Visst känner man att man skulle behöva förnya sig lite. Men jag tycker att det är trevligt att titta in till dig. Du har lite lagom vardagsblandning och fina bilder.
  Kram, Ingrid

  1. Tack – jag blir glad!
   Jag tror att vi alla tänker att vi borde förnya oss, men vardagen är ändå något vi mest är inne i och det händer nog en hel del i den också, om vi tänker efter.
   Kram!

 5. Igen blir jag glad av era sköna temperaturer och att läsa om att våren är på gång. Jag tror inte det finns någon blogg som alltid är intressant. Som läsare väljer en vad en vill läsa och även om jag trivs här hos dig så är inte allt du skriver för mig, så klart. Inget konstigt med det tänker jag. Så länge du skriver från hjärtats lust så är det rätt och då blir det sällan bloggtorka heller. En lång och mörk och kall vinter är ju inte spännande, är övertygad om att våren och resorna ger ny energi både till dig och bloggen 🙂

  1. Ja, det där med att bara traska i mörkret och kylan i samma kvarter och försöka få bilder från det, och sedan utöver det jobba så mycket som jag gör…
   Heh, det blir inte så intressanta inlägg av det 🙂
   Men nu är våren på gång och sommaren kommer!
   Visst är det så att vi läser sånt vi är intresserade av och alla inlägg hos varandra hinner vi ju inte med. Jag kollar ofta mest bilderna 🙂

 6. vi har det blåsigt idag , fast ändå har jag varit på 2 promenader en längre och en kortare. stegen är 22098

  1. Oj himmel så många steg du hinner med. På grund av heltidsjobb är det med nöd och näppe jag får ihop 3000-5000… ont i ryggen blir det ju ibland också.
   Men jag är nöjd då jag gått alla dagar sedan första oktober 2022.
   Blåsigt var det minsann igår, och gatudammet yr runt.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.