I väntan på valvakan…

… har jag städat. Inte så mycket men åtminstone lite. Det ser kanske inte så organiserat ut det här heller, men ni vet ju inte hur det såg ut innan.

Annars har jag roat mig med att läsa andras bloggar. Det nöjet tar ju aldrig slut för det måste ju finnas miljoner och åter miljoner av dem. Mest gillar jag vardagsbloggar, med ganska korta texter och en eller fler bilder. Det behöver alltså inte vara något märkvärdigt och flashigt. Ibland berörs jag mer, till exempel om någon berättar om sjukdom eller olyckor de råkat ut för. Då påminns vi om hur skört livet är, hur viktig varje sekund och vardagen är.

Ibland bjuder bloggarna på mycket humor, ironi och skratt. I livet behövs ju alla ingredienser.
I kväll blir det valvaka vid tv:n och säkert lite på webben också. Ska bli riktigt spännande att se hur Eva klarar sig!

3 reaktioner på ”I väntan på valvakan…

 1. Hejsan på dej! Kul att du tittade in 🙂
  Ja, visst är det kul att hitta andra finlandssvenska bloggar sådär 🙂
  Vi har varit o röstat också, blev nu inte på Eva….ej heller Timo Soini el Haavisto. Mest tror jag på Niinistö, men röstade på Väyrynen….En omgång till om 2 veckor o förhoppningsvis Niinistö o Väyrynen. Men jag tror Haavisto…

  Ha en bra valvaka!
  P.s vem läste du på ameliabloggen?

  Kramar

  1. Nu måste jag säga att jag inte minns vem det var jag läste där på amelia.se. Jag läser ganska många av bloggarna där men sedan plockar jag ibland, helt slumpmässigt, bloggar som skribenterna rekommenderar (har länkar till).

   Kul är det ju att få nya bekanta via bloggarna, somliga börjar man ju så småningom läsa och kommentera oftare.

   Kram!

   1. Ja, visst är det svårt att veta vem man läste ..man läser ju så många bloggar. Jag har bloggat i 2 perioder på ameliabloggen 🙂 Så har jag bloggat på blogspot också. Men nu har jag stannat tillsvidare på wordpress….

    Jag har länkar till vissa på ameliabloggen, de blev ju som vänner då jag bloggade där 🙂

    Kram på dej

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.