Tomtarna började leva sitt eget liv

Hjälp! Hur ska detta sluta?
Hjälp! Hur ska detta sluta?

Man ska ju inte få ångest då man pysslar med julkort. För min del började det ändå trögt. Tomtar, änglar och snögubbar såg elaka och arga ut. Jag klippte, klistrade, ritade och ratade.

Men plötsligt föll alla bitar på plats. Speciellt tomtarna började leva sitt eget liv. De tittade på mig och sa ”nähä du, den där julsången vill vi INTE sjunga”. Och så hittade de på egna ord till gamla, hederliga julevisor… Men de korten kan jag ju inte visa här för då blir de inga överraskningar för släkt och vänner 🙂

Egentligen sa de här tomtarna något helt annat än det jag skrev på kortet.
Egentligen sa de här tomtarna något helt annat än det jag skrev på kortet.

Så det gick som med så mycket annat här i livet. När det blev som roligast i pysselverkstaden tog tiden slut. I morgon ska alla kort ut!

14 reaktioner på ”Tomtarna började leva sitt eget liv

    1. När jag väl kommer i gång med en idé som funkar löper det bra. Men ibland kan det dröja innan man är där, dvs där kreativiteten flödar. Inte blir det så där jättevackert och proffsigt men i alla fall personligt 😀

  1. Vilka härliga julkort!

    Jag har en släkting som alltid gör så fina egentillverkade kort. I år är kortet dekorerat med en röd tomte och tomteluvan har en vit tofs av bomull och bredvid tomten finns det vackra gröna utklippta granar Jag önskar att jag vore lite kreativ av mig, men nu är jag ju inte det, så jag får gå och köpa mina kort i affären.

    Kram, Ingrid

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.