… och Maria åkte ur

Innan Let´s Dance började i går skulle jag bara skriva ett kort blogginlägg där de stod att i väntan på gästerna har vi fixat det här och lite dippsås.
Innan Let´s Dance började i går skulle jag bara skriva ett kort blogginlägg där de stod att i väntan på gästerna har vi fixat det här och lite sås att dippa i.
Men så kom gästerna några minuter tidigare än väntat. Med sig hade de jättespänstiga och söta jordgubbar, en flaska mousserat och chilichoklad!
Men så kom gästerna några minuter tidigare än väntat. Med sig hade de jättespänstiga och söta jordgubbar, en flaska mousserat och chilichoklad!
Så vi hade en hel del att käka då vi också hade gjort klart lite brödbitar och bondost.
Så vi hade en hel del att käka då vi också hade gjort klart lite brödbitar och bondost.

Det gick så som jag gissade och egentligen ville i Let´s Dance då Maria föll ur. Inget fel på henne, men hon har hängt länge med och ibland undrar man om det fixats till på något sätt. För hon kan ju inte vara gratis för TV4 att ha med.

Angående bondost så har jag bett svärmor lära mig tillverka sådan. Undrar bara om mitt tålamod räcker till. Jag har lite svårt för sådant där som man ska vara noga med då det gäller mått och tider och andra finesser.

Helst är jag lite så där som svenska kocken i The Muppet Show. ”Hummi dummi dum, huppi duppi duu” – tider lite ditåt, mängderna av ingredienser likaså 🙂

8 reaktioner på ”… och Maria åkte ur

 1. Bondost är lätt att göra. Jag gör det någon gång per år. Har t o m en riktig ostform inköpt i Lappträsk. Familjen älskar den.

   1. Syrran, Carina Fredriksson (i Liljendal) e en ”fena” på att laga bondost! Det e ju bara sååå gott! Lycka till med din!

   2. Istället för att göra det svårt för sig själv borde Liljendahl anlita de kunniga i Liljendal 🙂
    Brukar ofta köpa av lokala producenter.

 2. Haha! Maria är ju bara för rolig! Hon är underhållande att titta på, men som du säger hon är nog inte på rea i programmet.

  Stor kram, och massor av försenade grattiskramar!
  Stoffe

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.