29 reaktioner på ”Hur lång tid…

 1. För mig hela livet …. tror inte ens jag skulle hinna bli klar med den. Sådan bokmal är jag. 😂😂😂

 2. Det beror på väl intresset. Man kan komma in i det gammalmodiga språkbruket. Bibeln är ju lika tjock den med, pappergrovleken är också avgörande. Jag har ju sett Bibeln som såg bra mycket tjockare ut än den här boken. Och inte att glömma att trots tjockleken på Bibeln många kan citera långa stycken ur den. Jag kan bara citera ordet Bibeln 😉 resten får de troende briljera med.

 3. Vilken underbar bok!
  DEN VILL JAG HA!!!
  Tänk att få hålla och kunna läsa en sådan gammal bok!
  Fantastiskt!

   1. Tycker du kan kolla!
    Det kunde vara något för dig att skriva om!
    ”Svensk okänd kvinna -det enda spår av henne på övervakningskamerorna är en kalufise-stal historisk bok ifrån LOVISA. Efter åratal av försök lyckades till slut den svenska kvinnan att föra bort boken och är nu försvunnen. Rikslarm är utlyst”
    🙂

 4. Jag gillar gamla böcker och den här är underbar. Nu kan jag inte finska och därför skulle jag inte ens försöka läsa den. Däremot finns två ord på den uppslagna sidan som mina ögon drogs till.
  Schleswigin Holsteinin . Schleswig Holstein är ett Bundesland (län) i Tyskland.
  Då blir jag som tysk nyfiken på bokens berättelse 😉

  1. Jag har ingen aning om bokens ursprung… jag har åter en gång tagit en bild i all hast, vid sidan av ett jobb – men på Lovisa museum vet de säkert mer – och kanske nån som läser den här bloggen också vet var det betyder.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.