Ett av många mål i livet

… är att bli klar med pusslet till midsommaren.
Jag har ju insett att jag inte haft tid att pussla så mycket nu då det är sommar, om jag jämför med tiden och pussellusten på höst, vinter och vår.

Det är lika roligt fortfarande, men jag är mera utomhus nu, och dessutom har olika saker på jobbet krävt en hel del på senaste tid. Men det är bara roliga saker och fina utmaningar!

Nu vill jag bli klar med pusslet till midsommaren, för då hoppas jag kunna ha fina blomster på bordet.

Pusslen utgör fortfarande en stor hjälp då jag behöver sortera mina tankar och släppa vissa saker. Varje gång en bit faller på sin plats tänker jag att det är som med livet. Allt ordnar sig. Pusselbitarna finner sina platser. Hittar jag inte en lösning i dag kommer jag på den i morgon.

14 reaktioner på ”Ett av många mål i livet

  1. Hoppas du får pusslet klart, så bordet kan bli hemvist för prunkande växter till Midsommarhelgen. Hos mig kommer det att vara ”växter ute”, som gäller.
    Svante

  2. Låter som en vettig filosofisk tanke- varje pusselbit har sin givna plats, det gäller bara att hitta den. Ser ut att vara ett ganska svårt pussel med många färger och ett gytter av hus och människor. Tror nog att du klarar det till midsommar.

  3. Ja, livet kan vara ett pussel det också! Du är ju nästan klart med pusslet, det på bordet alltså, så du lär nog hinna till midsommar.

  4. Det klarar du till midsommar. Varje bit som hittar sin plats gör att det blir lite lättare. Härligt att hittade en sysselsättning som blir som en ventil. Kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.