Tung förlust, men fin gest med mjukisdjur

Det blev ytterligare en tung förlust för Lovisa Tor i innebandyns division ett ikväll… Siffrorna 5–12 talar sitt tydliga språk om att gästande NST var vassare i avslutningarna.

Men det positiva och roliga var att uppskattningsvis minst ett par hundra mjukisdjur slängdes in på planen då Tor gjorde sitt första mål. Leksakerna doneras vidare via Mannerheims barnskyddsförbund till barn på sjukhus eller till andra som behöver tröst.

Heja Tor! Och jag vill trösta något barn!

Själv har jag bara två mjukisdjur hemma. En kär nalle som är över femtio år gammal och en annan som jag fick som gåva av en väninna för några år sedan. Jag hade tänkt köpa ett gosedjur från affären i dag, men jag glömde att göra det! Lyckligtvis hade min väninna Marina med sig många sådana i en kasse och jag fick slänga iväg ett av dem.

Sport är bara sport. Tråkigt med många förluster förstås – det tär på självförtroendet hos laget tror jag. Men nu finns bara en väg, och den bär uppåt i tabellen ❤

En del av alla gosedjur samlas in efter att Tor gjort 1–1.

10 reaktioner på ”Tung förlust, men fin gest med mjukisdjur

 1. Så fint att kasta in mjukisdjur som går till barn som behöver tröst. Har en nalle som är 68 år lika gammal som jag sen finns det några nyare.
  Kramar

 2. Outch! Det var ju verkligen ingen julklapp till TOR. En utklassning helt enkelt. Tycker synd om den stackars målvakten.
  Men sååååå fint med gosedjur! Vilken rolig idé. TORs publik är det verkligen inget fel på, så det är inte ert fel att laget spelar dåligt just nu. Hoppas killarna kommer igen. Det vore ju himla synd om de åte ur näst högsta serien.

  PS. Har två nallar som är lika gamla som jag, men de ligger nedpackade i en låda. DS.

  1. Vi har två målvakter och den ena byttes ut mot den andra men bägge fick väl lika stora smällar 😀
   Gosedjuren räddade ändå kvällen 🙂
   Och ja, vi ska nog komma igen efter nyår!

 3. Jag har också en stor nalle som är 70 cm hög. Den fick jag av min man när han en gång var på kurs i 3 månader. Han ville att jag har nånting att gosa med när han var borta så länge 😀
  Önskar TOR lycka till och nya krafter 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.